Rémisztő történet: randiműsorban is feltűnt az ismert sorozatgyilkos

Forrás: Youtube -
News randi sorozatgyilkos Rodney Alcala
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rodney Alcala lelkén jópár nő halála szárad, ám ami igazán ijesztő a férfi történetében, az az, hogy évtizedekkel ezelőtt egy randiműsorban is szerepelt. 

Rodney Alcalát még 2010-ben halálra ítélték - akkor úgy döntöttek, méreginjekcióval végzik majd ki, ám az ügyben még mindig nyomoznak. A férfi 2013-ig 7 nő megölését ismerte be, ám állítólag közel sem ennyi gyilkosság írható a számlájára: áldozatainak száma a százat is meghaladhatja.

Forrás: Youtube

Alcala történetében azonban talán a legrémisztőbb az, hogy a férfi 1978-ban szerepelhetett a Dating Game című párkereső vetélkedőben, mindezt úgy, hogy akkor már börtönviselt volt, ahol nemi erőszak miatt ült,

illetve a szexuális természetű bűnelkövetők között tartották számon.

A netre felkerült az a párkereső műsor, amiben a férfi is szerepel. A vele látható nő, Cheryl randizott is Alcalával, végül azonban mégsem jött be neki a pasi, és nem kereste többször - neki valószínűleg ez volt a szerencséje.

Alcalának az volt a taktikája, hogy felajánlotta leendő áldozatainak, lefotózza őket. A hatóságok annak idején, 1979-ben találtak egy széfet, amiben többszáz nő fényképe volt, sokan meztelenül szerepeltek a képeken. A rendőrséget a mai napig keresik a fotókon látható nőkkel kapcsolatban, és folyamatosan derülnek ki a férfi számlájára írható újabb és újabb halálesetek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.