Elhunyt a Jóbarátok egyik híres operatőre

Forrás: http://mindenkimaskeppegyforma.reblog.hu/ -
halál Jóbarátok Vernon Kifer tragédia operatőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szakember több mint tíz évadában dolgozott együtt a sorozat csapatával. A hollywoodi operatőr mindössze 63 éves volt. 

Kiferre a kaliforniai Glendale-ben található otthonában találtak, méghozzá eszméletlen állapotban. A Hollywood Reporter szerint a halál okáról egyelőre nem érkezett tájékoztatás. A szitkom-specialistának tartott tévés a Jóbarátok mind a tíz évadjában dolgozott, sőt, még a spinoffjában, a Matt LeBlanc főszereplésével futó Joey-ban is ott volt operatőrként. Az Avatar című film mellett olyan műsorokhoz adta a nevét, mint a Seinfeld, a The Larry Sanders Show, a Cybill, a Men Behaving Badly, a Will & Grace, a Delta vagy a Three Sisters - írja a Hollywoodreporter.

Forrás: http://mindenkimaskeppegyforma.reblog.hu/

Így indult a Jóbarátok sikerszériája

1994 szeptemberében kezdődött, és egészen 2004 májusáig tartott minden idők egyik legsikeresebb sorozata, a Jóbarátok. Nosztalgiázz velünk! Íme, az első jelenet!
Mindenki örömére visszavonul Uwe Bollhttp://www.life.hu/news/20161028-uwe-boll-a-legrosszabb-nemet-rendezo-visszavonul.htmlA német Uwe Boll egy hírhedt rendező, de népszerűségét nem a pazar filmjeinek köszönheti, éppen ellenkezőleg. Neve azért ismert, mert ő a világ egyik legrosszabb rendezője. Úgy döntött, hogy visszavonul, de nem azért, mert belátta, neki ez nem megy. News--Kavart egy diákjával, tönkrement a tanárnő életehttp://www.life.hu/news/20161027-kavart-egy-diakjaval-tonkrement-a-tanarno-elete-most-vetkozik-hogy-legyen-penze.htmlMary Beth Haglin hiába tudta, hogy nem szabad összejönnie egyik tanítványával sem, mégsem bírt ellenállni a kísértésnek. Így lassacskán elkezdett összeomlani a fiatal, csinos tanárnő élete. News--Így rázza ritmusra négy cica, méghozzá az utcán http://www.life.hu/news/20161026-cicak-az-utcan-utcazenesz-eloadas-ilyen-cuki-videot-meg-nem-lattal.htmlEgyetlen járókelő sem állt meg, amikor a fiatal fiú zenélni kezdett az utcán. Egyedül négy kisállat gondolta, úgy, hogy ezt érdemes meghallgatni. News--Újabb plasztikai műtétre gyűjt pénzt a sokgyerekes szilikoncsodahttp://www.life.hu/news/20161025-ujabb-plasztikai-mutetre-gyujt-penzt-a-sokgyermekes-szilikoncsoda-amanda-love.htmlA 39 éves Amanda Love élete a plasztika: a skóciai Cumbernauld-ban élő nő nem dolgozik, hanem háziasszonykodik, és minden pénzét magára költi. Ruhák helyett azonban a műtétekért rajong. NewsOrigoAz anya elektromos kábellel fojtotta meg a saját gyermekéthttp://www.life.hu/news/20161025-nagyapaval-szexelt-az-anya-a-kisfia-rajuk-nyitott-az-anya-meggyilkolta.htmlMegfojtotta 8 éves kisfiát az anya, majd a csatornába dobta, mert a gyermek rányitott, amikor ő az apósával szexelt. 30 év börtönre ítélték az olasz nőt. NewsThinkstock102 késszúrással gyilkolták meg barátjukathttp://www.life.hu/news/20161024-102-kesszurassal-megoltek-baratjukat-mert-unalmasnak-talaltak.htmlTúlságosan unalmasnak találták Jake Laskert, ezért 102 késszúrással brutálisan meggyilkolták őt. Az elkövető Max Peter Smith, akit Kyle Dumesny bujtott fel a rémséges tettre. 250 üzenetben tervezték meg a gyilkosságot. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.