Mindenki örömére visszavonul Uwe Boll

Forrás: DPA/AFP/usage worldwide, Verwendung weltweit/Werner Baum -
rendező visszavonulás német Uwe Boll
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A német Uwe Boll egy hírhedt rendező, de népszerűségét nem a pazar filmjeinek köszönheti, éppen ellenkezőleg. Neve azért ismert, mert ő a világ egyik legrosszabb rendezője. Úgy döntött, hogy visszavonul, de nem azért, mert belátta, neki ez nem megy.

Nagy költségvetéssel dolgozhatott a német rendező, Uwe Boll, mégsem sikerült neki egyetlen jó filmet sem összehoznia. Főként a videojátékok feldolgozására szakosodott, és jó pár híres színészt is meg tudott győzni egy-egy szerepre, de ők sem voltak elegendők az adaptációk színvonalának emeléséhez. A világ egyik legrosszabb rendezőjeként elhíresült Uwe Boll eldöntötte, hogy visszavonul, de ne gondoljuk, hogy azért, mert belátta, nem alkalmas erre a pályára.

Forrás: DPA/AFP/usage worldwide, Verwendung weltweit/Werner Baum

Az 51 éves rendező a piaci helyzettel magyarázta visszavonulását. Szerinte a filmekben már nincsen pénz.

"A piac halott. Már nem lehet pénzt keresni filmekkel,

mivel a DVD- és a Blu-ray-eladások világszinten 80 százalékkal csökkentek az elmúlt három évben. Visszavonulásomnak ez a fő oka, már nem engedhetem meg magamnak, hogy filmet készítsek" - mondta a Metrónak a rendező. Hozzátette, az kizárt, hogy olcsó filmeket készítsen. "Annyi filmet rendeztem az életem során,

nem tehetem, hogy olcsóbb és olcsóbb filmeket csinálok a hátralévő életemben.

Az én koromban ez szégyen lenne" - indokolta döntését Uwe Boll, aki olyan adaptációkat készített, mint az Alone in the Dark, vagy a BloodRayne.

Újabb merényletre készült a Teréz körúti robbantó? http://www.life.hu/news/20161028-a-terez-koruti-robbanto-ujabb-merenyletre-keszulhetett-bombat-talaltak-nala.htmlNem kizárt, hogy újabb robbantásra készült a Teréz körúti merénylet elkövetésével gyanúsítható férfi. A házkutatás során ugyanis robbanóanyagokat találtak otthonának pincéjében, egyes források szerint pedig kész bombát is. NewsOrigo14 év börtön várhat az afgán lányra: a menekültek jelképe volthttp://www.life.hu/news/20161028-hamis-papirokkal-elt-pakisztanban-az-afgan-lany-14-ev-bortont-kaphat.html1985-ben került a National Geographic címlapjára egy világító szemű menekült lány, aki a kirekesztettek jelképévé vált. Azóta azonban több mint 30 év eltelt, és a nőnek attól kell tartania, hogy börtönbe kerül Pakisztánban, ugyanis hamis iratokkal tartózkodott az országban. News--Rémisztő történet: randiműsorban is feltűnt az ismert sorozatgyilkoshttp://www.life.hu/news/20161027-randimusorban-is-feltunt-az-ismert-sorozatgyilkos-rodney-alcala.htmlRodney Alcala lelkén jópár nő halála szárad, ám ami igazán ijesztő a férfi történetében, az az, hogy évtizedekkel ezelőtt egy randiműsorban is szerepelt. NewsOrigoIgazi sztárfocisták között játszhat a magyar tinédzser, Csoboth Kevinhttp://www.life.hu/news/20161027-csoboth-kevin-a-fiu-igazi-sztarfocistak-kozott-jatszhat-sportolo.htmlA fiatal fiú három­ezer kilométerre lakik a szüleitől a messzi Lisszabonban. A tehetségét már több nagyobb csapat is észrevette, sőt több szerződést is ajánlottak neki. NewsOrigoHatalmas mellei miatt nem ülhetett hullámvasútra a fiatal anyukahttp://www.life.hu/news/20161027-hatalmas-mellei-miatt-nem-ulhetett-hullamvasutra-a-fiatal-anyuka-a-vidamparkban.htmlA nagy mell bár nagyon szexi, sokszor igazi átok lehet. A fiatal anyuka azért nem ülhetett fel a vidámparkban a hullámvasútra, mert kebleit túlságosan nagynak ítélték. NewsThinkstockKavart egy diákjával, tönkrement a tanárnő életehttp://www.life.hu/news/20161027-kavart-egy-diakjaval-tonkrement-a-tanarno-elete-most-vetkozik-hogy-legyen-penze.htmlMary Beth Haglin hiába tudta, hogy nem szabad összejönnie egyik tanítványával sem, mégsem bírt ellenállni a kísértésnek. Így lassacskán elkezdett összeomlani a fiatal, csinos tanárnő élete. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.