A Népligetben meggyilkolt nő nem volt prostituált

Forrás: Origo -
gyilkosság Népliget prostituált meztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Októberben bukkantak egy fiatal nő holttestére a Népliget egy eldugott, bokrokkal övezett részén. Emiatt és azért, mert a nőt lemeztelenítve találták meg, sokan feltételezték, hogy prostituáltként dolgozhatott az áldozat. A lánya cáfolja ezeket a feltevéseket.

Bokrokkal övezett helyen találtak rá októberben egy fiatal budapesti édesanya holttestére teljesen lemeztelenítve. A rendőrség hamar azonosította az áldozatot, és az is kiderült, hogy a halálát fejsérülései okozták. A körülmények miatt sokan azt sejtették, hogy prostituáltként tarthatta fent magát és gyermekeit a nő, de lánya cáfolja ezeket a híreszteléseket.

Forrás: Origo

„Nagyon jó ember volt! Első volt a családja: a legfontosabbak mindig mi, a gyermekei voltunk számára.

Három munkahelyen is dolgozott, hogy mindenünk meglegyen, hogy alapot biztosítson a jövőnknek.

De, ahogy sok család életében, nálunk is bekövetkezett egy nagy törés: a szüleink elváltak, ez anyánkat lelkileg megroppantotta. De nem adta fel” – mondta a Blikknek az áldozat lánya, aki azt is leszögezte, hogy nem volt alkoholista az anyja, sem prostituált. „Édesanyám nem volt alkoholista! Nem élt gyógyszereken,

azt meg egyenesen kikérjük magunknak, amit többen is sejtettek róla, hogy prostituáltként tartotta volna fenn magát!

Az, hogy valakit kétes hírű helyen ölnek meg, azért, mert egy bokros, nehezen megközelíthető, akár félelmetesnek is mondható helyszínen találnak rá, még nem jelenti azt, hogy a testéből élt! A családunk borzalmas traumaként éli meg édesanyánk elvesztését! Ráadásul

gyászunkban még azzal is szembe kell néznünk nap mint nap, hogy elhunyt édesanyánkra ömlik a mocsok.

Egyszer s mindenkorra tisztára mosom anyám emlékét” – mondta a gyászoló lány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.