Menekülj mesterfokon! Escape room világbajnokságot rendeznek Budapesten

Forrás: Red Lemon Media -
szabadulószoba játék bajnokság News
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádod a szabadulós játékokat, és neked aztán nem okoz nehézséget ez a játék? Akkor most jól figyelj: pár hónap múlva ebből bajnokságot rendeznek Budapesten!

Jövő márciusban érkezik a Mission: Unlock Enoch escape room bajnokság, amely összeköti a világ gamereit a szabadulószobákért rajongó közönséggel.

Adott egy zárt ajtók mögötti szobarendszer, hatvan perc és egy rakás megoldásra váró ügyességi, illetve logikai feladvány

– a szabadulószobák az elmúlt években gombamód szaporodtak el világszerte, köztük hazánkban is, különös tekintettel a magyar fővárosra, amely mára az escape roomok Mekkájának számít. A Mission: Unlock Enoch most továbbfejleszti ezt az ötletet egy alkalmi csapatok közötti versengésre épülő globális bajnoksággá.

Forrás: Red Lemon Media

Hogy jelentkezhetsz?

A Red Bull Mind Gamers honlapon az online logikai játékokat leggyorsabban megoldók jutnak tovább a regionális fordulókba. A budapesti selejtezőt november 29-én rendezik a RAKTÁR KLUB-ban, a kihívás: 20 perc alatt kinyitni egy rejtélyes, digitális kockát...

A Mission: Unlock Enoch egyszemélyes, online játékként indul és egy izgalmas világbajnokságként ér véget. A budapesti középdöntőt november 29-én tartják a Vörösmarty téren, a RAKTÁR KLUB-ban, ahol a versenyzőknek adott idő alatt kell kinyitniuk egy rejtélyes, digitális kockát. Aki nem tudta magát előzőleg, online kvalifikálni, az a helyszínen újra megpróbálhatja. A középdöntőbe jutók négyfős, nemzeti csapatokba szerveződnek, ahonnan 40 országos csapat jut ki a világbajnokságra, amit 2017 márciusában tartanak majd Budapesten.

Forrás: Red Lemon Media

A Mission: Unlock Enoch projektet a MindGamers című film, illetve az MIT egyetem Game Lab Escape Room Game Jam elnevezésű koncepciója ihlette. A szabadulószobát a Syracuse Egyetem informatika professzora és a Becasue Play Matters játéklabor igazgatója, Scott Nicholson tervezte.
Kiss László évekkel ezelőtt megerőszakolt egy fiatal lányt- újra vezekelnie kellhttp://www.life.hu/news/20161103-kiss-laszlo-elarulta-hogy-el-a-botranyok-utan.htmlA hatvanas években 20 hónapot ült börtönben Kiss László csoportos nemi erőszakért. Évtizedekkel később, idén áprilisban újra előkerült a bűntette, a kialakult botrány miatt lemondott minden tisztségéről. Kiss Lászlót sokan támadták, de sokan ki is álltak mellette, az viszont biztos, hogy az ítélkezéstől ő sosem fog szabadulni. Elárulta, voltak napok, amikor megfordult a fejében, hogy vajon azt akarják-e az emberek, hogy öngyilkos legyen. News--Fia sírhelyénél gázolták halálra a gyászoló szülőthttp://www.life.hu/news/20161103-fia-sirhelyenel-halalra-gazoltak-a-gyaszolo-apat.htmlA feleségének végig kellett néznie, hogy szeretett férjét elveszíti pontosan azon a helyen, ahol korábban a fia is életét vesztette egy motoros balesetben. Az apa éppen az emlékhelynél gyászolta gyermekét, amikor elgázolták. NewsOrigoEgy hete keresik a zavart lelkiállapotú Natasáthttp://www.life.hu/news/20161102-eltunt-esztergombol-a-depresszios-zavart-lelkiallapotu-natasa.htmlKétségbeesetten keresik az esztergomi kertvárosból eltűnt nőt, aki párja elmondása szerint zavart lelkiállapotú és depressziós. Sajnos ruházatáról és esetleges különleges ismertetőjegyeiről nem adtak információt. NewsOrigoElképesztő úszósikert aratott Mányoki Attilahttp://www.life.hu/news/20161102-manyoki-attila-a-hiressegek-csarnokanak-tagja-lesz-pentektol.htmlTeljesítményével azt is kivívta magának Mányoki Attila, hogy tagja legyen a Hírességek Csarnokának, amely az Egyesült Államokban 1963 óta létezik. NewsOrigoA 23 éve eltűnt férfi egy halott nevével kezdett új életethttp://www.life.hu/news/20161103-halott-nevevel-kezdett-uj-eletet-a-23-eve-eltunt-ferfi.html23 év elegendő volt arra, hogy Linda Iseler túltegye magát férje eltűnésén, aki 23 évvel ezelőtt elhagyta őt, és két fiát. Azonban néhány hónappal ezelőtt egy telefonhívás ismét felforgatta a nő életét: kiderült, hogy férje egy halott férfi személyazonosságát felvéve kezdett új életet. News--Kiderült, hogy nem a szolárium okozza a bőrrákothttp://www.life.hu/news/20161024-nem-a-szolarium-okoz-borrakot-a-szolariumot-hasznalo-noknel-es-ferfiaknal.htmlEgy nemrég készült felmérés szerint közvetlenül nem a szolárium tehet arról, hogy a mesterséges napfürdőzést előszeretettel kiélvező férfiak és nők körében gyakrabban alakul ki a halálos kimenetelű bőrrák. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.