Fia sírhelyénél gázolták halálra a gyászoló szülőt

Forrás: Dreamstime -
sírhely gázolás gyász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A feleségének végig kellett néznie, hogy szeretett férjét elveszíti pontosan azon a helyen, ahol korábban a fia is életét vesztette egy motoros balesetben. Az apa éppen az emlékhelynél gyászolta gyermekét, amikor elgázolták. 

El sem lehet képzelni ennél nagyobb tragédiát: a szülők elveszítették fiukat, ifj. Arnold Károlyt egy motoros balesetben, és soha nem is tudták túltenni magukat a fájdalmon. Emlékhelyet építtettek neki ott, ahol a szerencsétlenség történt, és szinte mindennap meglátogatták a veszélyes helyen lévő síremléket.

Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

Nehezen belátható kanyarban fekszik a 66-os főút mellett, ahol gyalogos közlekedésre nem is számítanak az autósok. Itt próbáltak átmenni a szülők hétfőn délután, ekkor történ a még szörnyűségesebb baleset. Az apát elgázolta egy autó. "Most már igazán egyedül vagyok, a fiam után a férjem is itt hagyott. Nehéz most bármit is mondanom, hiszen a szemem láttára gázolták halálra a férjem"mondta az özvegy a Borsnak.

Újabb földrengés volt hajnalban Olaszországbanhttp://www.life.hu/news/20161103-olaszorszagban-ujabb-foldrenges-volt-csutortok-hajnalban-nem-erte-el-az-otos-fokozatot.htmlAz ország középső részét rázta meg, nem érte el az ötös fokozatot. Áldozatokról vagy újabb károkról nem érkezett hír. News--Elképesztő úszósikert aratott Mányoki Attilahttp://www.life.hu/news/20161102-manyoki-attila-a-hiressegek-csarnokanak-tagja-lesz-pentektol.htmlTeljesítményével azt is kivívta magának Mányoki Attila, hogy tagja legyen a Hírességek Csarnokának, amely az Egyesült Államokban 1963 óta létezik. NewsOrigoEsőfelhőkkel kell átvészelnünk a következő napokat http://www.life.hu/news/20161102-eso-es-szel-idojaras-elorejelzes-ez-var-rank-a-kovetkezo-napokban.htmlBár az eddigi időjárás kegyes volt hozzánk, az igazi őszi napok csak most várnak ránk. A köpönyeg.hu előrejelzése következik. NewsThinkstockHeroinnal injekciózta gyerekeit az anyahttp://www.life.hu/news/20161102-heroinnal-injekciozta-harom-gyermeket-az-anya.htmlVádat emeltek egy fiatal anya és annak barátja ellen, a pár ugyanis heroinnal injekciózta a nő gyermekeit, hogy a három kicsi elaludjon. A család egyébként nyomorúságos körülmények között élt, patkányürülékkel volt tele a lakás. News--Egy hete keresik a zavart lelkiállapotú Natasáthttp://www.life.hu/news/20161102-eltunt-esztergombol-a-depresszios-zavart-lelkiallapotu-natasa.htmlKétségbeesetten keresik az esztergomi kertvárosból eltűnt nőt, aki párja elmondása szerint zavart lelkiállapotú és depressziós. Sajnos ruházatáról és esetleges különleges ismertetőjegyeiről nem adtak információt. NewsOrigoMegszólalt a Cegléden agyonvert kisfiú édesapjahttp://www.life.hu/news/20161101-megszolalt-a-cegleden-agyonvert-kisfiu-edesapja-az-anyat-gyanusitjak.htmlŐrizetbe vettek egy 31 éves ceglédi nőt, akit egyéves kisfia megölésével gyanúsítanak - közölte kedd reggel a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. Most megszólalt a kisfiú édesapja. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.