Itt a hó! Budapestre is megérkezett

Fotó: Hartl Nagy Tamás [origo] -
havazás Budapest tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Pilisben, a Börzsönyben, és a főváros egyes részein is szállingózott a hópéntek reggel. Most már igazán beköszönt a tél. 

Péntek reggelre a Dunántúl északkeleti részén és a Budapest környékén átmenetileg erősen megnövekedett a felhőzet és több helyről is hószállingózást jelentettek. Esztergomban például szemcsés hó hullott, de a Pilisben, a Börzsönyben, és a főváros egyes részein is szállingózott a hópéntek reggel.

Fotó: Hartl Nagy Tamás [origo]

Letépte egy ötéves gyerek karját egy ukrajnai állatkertben egy medvehttp://www.life.hu/news/20161031-letepte-egy-oteves-gyerek-karjat-egy-ukrajnai-allatkertben-egy-medve-a-kolyket-vedelmezte.htmlA fiú egy pár hónapos medvebocsot akart megsimogatni egy ukrajnai állatkertben, de a kölykét védelmező anyaállat rátámadt, és szétmarcangolta a karját, amit az orvosok már nem tudtak megmenteni. NewsOrigoBúcsúzik a József Attila Színház és a HADART társulata az Józsa Imrétőlhttp://www.life.hu/news/20161031-bucsuzik-a-jozsef-attila-szinhaz-az-elhunyt-jozsa-imretol-sajat-halottjanak-tekinti.htmlAhogy hírül adtuk, életének 63. évében elhunyt Józsa Imre színművész. A színművészt a József Attila Színház saját halottjának tekinti és közleményt adtak ki. A művészt pályatársai is búcsúztatják. News--1500 év börtönbüntetést kapott – Lányát is többször megerőszakolta (18+)http://www.life.hu/news/20161023-1500-ev-bortonbuntetest-kapott-a-ferfi-aki-186-szor-eroszakolta-meg-a-sajat-lanyat.html1503 évet kapott az a kaliforniai férfi, akit 186 rendbeli nemi erőszakban talált bűnösnek a bíróság. Az elítélt négy éven keresztül hetente kétszer-háromszor megerőszakolta saját lányát. NewsThinkstockHosszú Katinka öt aranyat szerzett Szingapúrbanhttp://www.life.hu/news/20161022-hosszu-katinka-uszo-ot-aranyat-szerzett-szingapurban.htmlÖt arany- és egy ezüstérmet szerzett Hosszú Katinka az úszók rövidpályás világkupa-sorozatának szingapúri állomásán, a verseny szombati zárónapján. NewsAFPMeghalt a Mount Everest első női meghódítójahttp://www.life.hu/news/20161022-meghalt-a-mount-everest-elso-noi-meghoditoja-tabej-dzsunko.html Tabej Dzsunko, aki a nők közül elsőként hódította meg a Mount Everestet - adta hírül a japán média.NewsThinkstockMellmarkolászással jósol a kínai férfi - Vírusként terjed a videóhttp://www.life.hu/news/20161023-mellmarkolaszassal-josol-a-kinai-ferfi.htmlVírusként terjed az a videó, amelyen egy kínai férfi egy nő mellét markolássza. Állítólag jóslás céljából. Kicsit bizarr, de megmutatjuk. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.