Otthon töltheti a karácsonyt a feleségét ledaráló magyar férj

Forrás: Dreamstime -
gyilkosság szabadulás tárgylás gyilkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudtak ítéletet hozni N. János ügyében, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte majd ledarálta a feleségét. A hentes végzettségű férfi tárgyalását november végére napolták el, mert egy szakértő távol maradt.

November végére napolták el a darnózselei gyilkossággal gyanúsított N. János tárgyalását. Nem tudtak ítéletet hozni, mivel egy genetikai szakértő nem jelent meg a tárgyaláson. A férfit azzal vádolják, hogy 2014 májusában meggyilkolta, majd ledarálta feleségét. A Bors szerint az is előfordulhat, hogy elegendő bizonyíték hiányában felmentik a férfit november végén.

Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

A tárgyaláson a gyanúsított lánya is ott volt, aki nem gondolja, hogy az apja a tettes. Erről az áldozat édesapja beszélt a lapnak, aki hozzátette, szerinte el kell ítélniük N. Jánost a tettéért.

"Számomra továbbra is csak az elfogadható, ha a vejemet elítélik ezért a gaztettért"

- mondta a férfi. A lap szerint azonban nem biztos, hogy börtönbe kerül a gyanúsított. A vád bemutatta azt az eszközt, amivel feltételezetten elkövették a bűntettet, ám a védelem úgy véli, az a daráló nem alkalmas bűntény elkövetésére. Mivel a halál okát sem sikerült bizonyítani, ezért az is elképzelhető, hogy N. János szabadul a november 25-ei tárgyalás után.

Második világháborús bombára bukkantak Budapesten http://www.life.hu/news/20161109-masodik-vilaghaborus-bomba-miatt-fog-lassulni-a-forgalom.htmlÚjabb háborús bombát találtak, a főváros forgalmának egy-egy részén lezárásokra számíthatunk. News--Donald Trump nyerte az elnökválasztásthttp://www.life.hu/news/20161109-donald-trump-nyeri-az-amerikai-elnokvalasztast.htmlA közvélemény-kutatások eredményeivel ellentétben nem Hillary Clinton költözhet majd be a Fehér Házba. Már biztos, hogy Donald Trump nyerte az amerikai elnökválasztást. News--Íme az amerikai elnökválasztás legeslegjobb videója!http://www.life.hu/news/20161108-ime-az-amerikai-elnokvalasztas-legeslegjobb-videoja-benedict-cumberbatch-szinesszel.htmlLassacskán túl vagyunk az amerikai elnökválasztáson, amiből a világsztárok is alaposan kivették a részüket. Benedict Cumberbatch videója egyszerűen zseniális - megéri megnézni! News--Két nőnek vágta el a torkát egy brit bankár http://www.life.hu/news/20161108-mindket-nonek-elvagta-a-torkat-a-brit-ferfi.htmlGyilkosságért elítélték azt a brit bankárt, aki két évvel ezelőtt hidegvérrel ölt meg két nőt. News--Kamilla és Károly herceg eltitkolt gyermeke miatt áll a bálhttp://www.life.hu/news/20161108-az-50-eves-ferfi-azt-allitja-hogy-karoly-es-kamilla-gyermeke.htmlHa a férfi igazat mond, akkor rábukkantak Vilmos és Harry közel 50 éves féltestvérére. News--Hatalmas péniszért kampányolnak a brüsszeliek http://www.life.hu/news/20161108-penisz-brusszelben-egy-hatalmas-falfestmenyert-kampanyolnak-az-emberek.htmlPornográf graffitik láthatók több tűzfalon is a belga fővárosban. Az emberek egyszerűen imádják a műveket. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.