Katalin hercegnő News Charlotte Riley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan jön a BBC2 drámája, aminek egyelőre King Charles III. a címe, és már megvan, kik játsszák a royal family tagjait. 

A jövőben játszódó történet - amely az Olivier díjas író, Mike Bartlett regénye alapján készült - arról szól, hogyan veszi át Károly herceg a trónt Erzsébet királynő halála után.

De természetesen a legtöbbünket az izgatja, vajon ki lesz elég jó ahhoz, hogy az imádnivaló Katalin hercegnő bőrébe bújjon?

Forrás: AFP/Justin Tallis

Nos, már meg is van a színésznő, aki nem más, mint Charlotte Riley, aki évek óta a színész Tom Hardy kedvese. A filmcsillag már nagyon izgatott, szerinte ugyanis Katalin egy nagyon érdekes személyiség, és alig várja, hogy őt alakíthassa. Szerintetek jó választás lesz a színésznő?

Szerinted Charlotte hasonlít Katalinra?

Charlotte Riley Forrás: NORTHFOTO/Peter / Barcroft Media/Peter / Barcroft Media

Persze a többi szereplő is megvan már: Tim Pigott-Smith bújik Károly herceg bőrébe, Margot Leicester játssza Kamillát, Richard Goulding lesz Harry herceg, Oliver Chris pedig Vilmost alakítja majd.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jemal Countess

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.