Két újabb holttestet találtak a sorozatgyilkos birtokán

Forrás: Courtsey Spartanburg Country Sheriff -
gyilkosság nyomozás sorozatgyilkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Spartanburg megyei halottkém azonosította azokat az emberi maradványokat, melyeket a feltételezett sorozatgyilkos, Todd Kohlhepp erdei ingatlanjában találtak meg.

Meghan Leigh McCraw Coxie és Johnny Joe Coxie, a húszas éveikben járó fiatal pár volt, akiknek eltűnését Meghan édesanyja jelentette be 2015 decemberében. A pár családja sokáig nem is tudta, hogy szeretteik életben vannak-e még. A lányt november 13-án vasárnap, a fiút hétfőn találták meg. Maradványaikat már be is gyűjtötték a halottkémek - tudta meg a People Magazin.

Todd Kohlhepp Forrás: Courtsey Spartanburg Country Sheriff

A gyilkost múlt héten tartóztatták le, miután valaki zajokat hallott kiszűrődni az udvarán található konténerből. Egy 30 éves nőt találtak meg ott, Kala Brownt , akit a

nyakánál fogva kötözött ki

a mészárló. A túszként fogvatartott fiatal nő elmesélte, hogy párját is rabul ejtette a gyilkos, majd a

szeme láttára ki is végezte.

Ezen kívül még másik négy holttestről is beszámolt a nyomozóknak.

Előzetes vizsgálatok szerint minden áldozatát fegyverrel ölte meg a 45 éves Kohlhepp. A gyilkos 96 hektáros birtokát a hatóságok átfésülik, további nyomokat, emberi maradványok után kutatnak, bár pillanatnyilag úgy vélik, hogy nem lesz több bizonyíték.

Kohlhepp ezzel egyidejűleg bevallott egy

13 évvel ezelőtti gyilkosságot is,

amely során szintén fegyverrel ölt egy kerékpár üzletben. Olyan részleteket mesélt a nyomozóknak, amelyeket csak a gyilkos tudhatott. A terhelő bizonyítékok fényében már elegendő információ áll az igazságszolgáltatás kezében ahhoz, hogy elítéljék Todd Kohlheppet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.