Egy szép családi ház árát költötte plasztikára egy nő

Forrás: Northfoto -
plasztikai műtét gazdagság függőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nina Peterson 27 millió forintnak megfelelő összeget költött szépészeti beavatkozásokra.

A 37 éves nő még életében nem dolgozott, „ főállásában" idősebb, gazdag férfiak kegyeit keresi. A bőkezű szeretőit „Sugar Daddy"-ként becézi a 4 gyermekes édesanya.

Nina Peterson 27 millió forintnak megfelelő összeget költött szépészeti beavatkozásokra Forrás: Northfoto

Nina bevallása szerint így talál egymásra a kereslet és a kínálat. Vannak férfiak, kiknek az okoz örömet, ha boldoggá tehetik a nőket, és vannak olyan nők, akik kivirulnak, ha a férfiak kényeztetik őket. A legutóbbi ilyen "Cuki Apu"

27 milliónak megfelelő összeget

adott a nőnek, hogy fedezni tudja a plasztikai műtéteket. – tudta meg a DailyMail.

A plasztikai sebészetek függőségében élő nőnek eddig 1 millió dollár, vagyis 270 millió forintos vagyona van, melyet az eddigi hálás férfiaktól szedett össze. Természetesen,

egy percet sem dolgozott

ez idő alatt sem sehol. Az édesanya rendkívül büszke a teljesítményére.

Nina gyermekeit is arra biztatja, hogy kövessék az ő példáját Forrás: Northfoto

„A gyerekeim imádják, hogy bármit megkaphatnak, élvezik a luxust, és azt, hogy bárhová eljuthatnak." – kommentelte Nina az életüket.

Úgy gondolja megfelelő példát mutat a gyerekeinek, 9 éves lányát például kifejezetten bíztatja, hogy később lépjen a nyomdokaiba.

Ez a lány bejárta az egész világot http://www.life.hu/news/20161111-bejarta-az-egesz-vilagot-a-fiatal-lany-27-evesen-elkepeszto-fotok.htmlA 27 éves Cassandra De Pecol eddig összesen 181 országban járt, ám addig nem áll le, amíg a listája végére nem ér. News--Itt az első hó - Van, ahol 16 centit mérnekhttp://www.life.hu/news/20161113-nyugat-magyarorszagon-esik-a-ho.htmlMegérkezett az első hó Magyarországra, egyelőre csak az orzság nyugati részét érintette.News--Kigyullad egy lakás Budapesten - egy idős hölgy az életét vesztettehttp://www.life.hu/news/20161113-kigyullad-egy-lakas-budapesten-a-xi-keruletben-egy-idos-holgy-az-eletet-vesztette.htmlÉletét vesztette egy hetven év körüli nő Budapesten a XI. kerületben egy Baranyai utcai lakástűzben vasárnapra virradóra - közölte Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel vasárnap hajnalban.News--Extra szuperholdat láthatunk hétfőnhttp://www.life.hu/news/20161113-extra-szuperholdat-lathatunk-hetfon-fogalmaz-a-nasa.htmlHogy a szuperhold valóság vagy babona: megoszlanak a vélemények. Az biztos, hogy szuperhold akkorlátható, ha telihold van, viszont nem minden teliholdat nevezünk szuperholdnak. News--Így alakulnak a hosszú hétvégék és munkaszüneti napok 2017-benhttp://www.life.hu/news/20161113-hosszu-hetvegek-es-munkaszuneti-napok-2017-ben.htmlEzek lesznek azok a napok és hosszú hétvégék, amelyeket munka nélkül tölthetünk 2017-ben! Jövőre - az idei hez képest - kicsit kevesebb a hosszú hétvégék száma: egész pontosan öt. NewsThinkstockÍgy gyilkol az ISIS fiatal generációjahttp://www.life.hu/news/20161111-gyerekek-gyilkolnak-az-isis-neveben.htmlSokkoló profizmussal gyilkolnak az ISIS gyerek-katonái. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.