rendőrség rablás Budapest bűnözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kirabolták, a rendőrök visszaszolgáltatták az értékeit, az áldozat eközben végig aludt.

Szombat hajnalban fél 5 körül utazott a fiatal srác a 6-os villamoson. Miután elszenderült, egy 53 férfi lépett oda hozzá, és ellopta a fiú laptopját. Az eset néhány perc alatt végbement, a fiatal

férfi semmit nem is észlelt belőle,

ám a villamos térfigyelő rendszere rögzítette az esetet.

A térfigyelő központ dolgozói jelezték a rendőrség felé a rablást, akik a gyors riasztásnak köszönhetően még a helyszínen el tudták csípni a tettest, és visszaszolgáltatták a fiú számítógépét is.

Az egyenruhások ébresztették fel, mikor tájékoztatni akarták az lopásról. A tettest előállították, és eljárást indítottak ellene kifosztás miatt.

Megkéseltek több fiatalt Budapesten http://www.life.hu/news/20161113-budapest-tobb-fiatalt-is-megkeseltek-egy-szovaltas-utan.htmlTinédzserek között tört ki vérontásig fajuló verekedés a Népszínház utcában. Többen megsérültek. NewsItt az első hó - Van, ahol 16 centit mérnekhttp://www.life.hu/news/20161113-nyugat-magyarorszagon-esik-a-ho.htmlMegérkezett az első hó Magyarországra, egyelőre csak az orzság nyugati részét érintette.News--Kigyullad egy lakás Budapesten - egy idős hölgy az életét vesztettehttp://www.life.hu/news/20161113-kigyullad-egy-lakas-budapesten-a-xi-keruletben-egy-idos-holgy-az-eletet-vesztette.htmlÉletét vesztette egy hetven év körüli nő Budapesten a XI. kerületben egy Baranyai utcai lakástűzben vasárnapra virradóra - közölte Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel vasárnap hajnalban.News--Extra szuperholdat láthatunk hétfőnhttp://www.life.hu/news/20161113-extra-szuperholdat-lathatunk-hetfon-fogalmaz-a-nasa.htmlHogy a szuperhold valóság vagy babona: megoszlanak a vélemények. Az biztos, hogy szuperhold akkorlátható, ha telihold van, viszont nem minden teliholdat nevezünk szuperholdnak. News--Így alakulnak a hosszú hétvégék és munkaszüneti napok 2017-benhttp://www.life.hu/news/20161113-hosszu-hetvegek-es-munkaszuneti-napok-2017-ben.htmlEzek lesznek azok a napok és hosszú hétvégék, amelyeket munka nélkül tölthetünk 2017-ben! Jövőre - az idei hez képest - kicsit kevesebb a hosszú hétvégék száma: egész pontosan öt. NewsThinkstockMagyarországon keresztül jutott Európába a párizsi merényletek kitervelőjehttp://www.life.hu/news/20161112-magyarorszagon-keresztul-jutott-europaba-a-parizsi-merenyletek-kiterveloje-abdelhamid-abaaoud.htmlHolnap lesz a párizsi merényletek évfordulója, ezért a francia Le Monde egy grafikán mutatja be, milyen útvonalon érkeztek a merényletekben résztvevő terroristák Európába. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.