Lemészárolta gyermeke anyját egy férfi alvó gyerekük mellett

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság mészárlás kisgyerek trauma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kisgyermek állapotából arra következtetnek a szakemberek, hogy nem nézte végig édesanyja halálát, vélhetőleg már aludt.

Az eddigi információk szerint Jászfelsőszentgyörgyön, este 10 óra körül végezhetett T.Gábor párjával, V. Natáliával. A gyanú szerint a férfi

szíven és combon szúrta az asszonyt,

majd a nő holttestét a Zagyva partjára vitte, és elásta a földbe.

T. Gábor szíven és combon szúrta párját (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

A 35 éves férfi a gyilkosságot követő napon megjelent a rendőrségen, és bejelentette kedvese eltűnését. Múlt hét csütörtökön találták meg Natália tetemét, addig senki sem gyanakodott Gáborra. Közös gyermeküket példásan nevelte, és pont úgy viselkedett, ahogyan azt egy aggódó szerelmestől el lehet várni.

A furca az volt, hogy ez idő alatt egy társkereső oldalon is megtalálható volt. Végül mikor előkerült az édesanya holtteste, a férfi önként feladta magát. Szakemberek szerint gyermekük, Kristóf viselkedése pont olyan barátságos és kedves, mint édesanyja eltűnése előtt volt, így

kizárt dolog, hogy a gyermek látta volna édesanyja kivégzését.

„Ami biztos, hogy trauma nem létezik lelki károsodás nélkül. Ha a környezet semmi különöset nem látott a gyereken, akkor két verzió lehet: vagy nem volt otthon, vagy aludt." – mesélte Makai Gábor pszichológus a Blikknek.

Az eset óta a ház lakóit senki sem látja. Elzárkóztak a világ elől, a kisfiút még óvodába sem viszik el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.