Rács mögé kerül a százhalombattai házaspár gyilkosa

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság börtön elítélt kettős gyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy a gyilkos beszámítható elmeállapotú, vagyis nincs enyhítő körülmény a kettősgyilkosság ügyében.

Lassan két éve történt, hogy az akkor 21 éves Krisztián egy konyhakéssel a táskájában gyerekkori barátjához, Zoltánhoz látogatott. Ám a fiú nem tartózkodott otthon, mint kiderült a gyilkos nem is őt akarta először látni.

A házban elsőként Zoltán édesanyjával végzett, rengeteg késszúrással, kérdés nélkül. A zajra az 57 éves nő férje is felfigyelt, de annyira felkészületlenül érte a helyzet, hogy a fiatal gyilkos vele is könnyedén elbánt. A két holttesttel együtt Krisztián továbbra is a lakásban tartózkodott, és várta haza mit sem sejtő barátját.

Krisztián késszúrásokkal végzett áldozataival Forrás: Thinkstock

Végül a családi házba betérve érte Zoltánt a sokkoló látvány, hogy mindkét szülője hallott. Krisztián bilincsekkel kötötte ki az áldozatot, majd

bekapcsolt egy mesefilmet, hogy barátját megnyugtassa.

Másnap reggel a fogva tartó képeket készített a holttestekről, mert ezzel akarta a szomszédban élő befolyásos képviselőt is megfenyegetni. A pontos tervekről azóta sem tudunk. A fogvatartott fiúval együtt átsétáltak a férfihez, aki azonban elzavarta a bolondnak tűnő Krisztiánt, eközben Zoltánnak sikerült kereket oldania és riasztani a rendőröket. A nyomozók elindították az eljárást, két nappal később meg is találták a fiút.

Helyszínelés Százhalombattán, miután az 57 éves nő és a 65 éves férfi holttestére bukkantak Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Krisztián személyiségzavarokkal küzd, rendszeres drogfogyasztó, de nem elmbeteg. Maga sem tudta megmagyarázni pontosan tetteit.

Minden tettét beismerte a bíróságon.

Életfogytiglani börötnbüntetésre ítélték az elkövetőt, ám a rendőrök és az ügyészek még mindig nem értik tudják a férfi indítékát. Ha az ítélet jogerős lesz, akkor 26 évig ülhet a rideg falak között tetteiért. - tudta meg a Híradó.hu

Sorozatgyilkos végzett két magyar örömlánnyalhttp://www.life.hu/news/20161116-sorozatgyilkos-vegezhetett-ket-magyar-oromlannyal-nemetorszagban.htmlÖsszesen három prostituált vált gyilkosság áldozatává a közelmúltban, ebből kettő magyar. Szombaton találtak rá a második magyar áldozat holttestére egy lakókocsiban. News--Leszúrta 5 társát, majd magát is megsebesítette a tinihttp://www.life.hu/news/20161116-16-eves-keselo-garazdalkodik-egy-iskolaban.htmlLezárták az iskola területét, miután egy 16 éves fiú 5 iskolatársát majd önmagát is megszúrta a férfiöltözőben. News--Vigyázat: több megyére is figyelmeztetést adtak ki az ónos eső miatthttp://www.life.hu/news/20161116-tobb-megyere-adott-ki-figyelmeztetest-a-meteorologiai-szolgalat-onos-eso-miatt.htmlFigyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat az ónos eső veszélye miatt. Pontosan hét megyében fordulhat elő a veszélyes csapadék, de több helyen lehet napközben fagypont alatt a hőmérséklet! News--A Class FM tulajdonosa értetlenül áll Balázsék búcsúzkodása előtthttp://www.life.hu/news/20161116-a-class-fm-tulajdonosa-nem-erti-miert-bucsuzkodnak-balazsek.htmlA Class FM tulajdonosa, John Michael McNutt Skype-on adott interjút a Morning Show körüli eseményekről. Elmondta, értetlenül áll Balázsék búcsúzkodása előtt. NewsOrigoAz Úszószövetség máris reagált Hosszú Katinka nyílt levelére: Értetlenül állnak előtte!http://www.life.hu/news/20161115-a-magyar-uszoszovetseg-reagalt-hosszu-katinka-nyilt-levelere.htmlA Magyar Úszószövetség közleményben reagált Hosszú Katinka pár órával korábban közzétett nyílt levelére, amelyben lemondásra szólította fel Gyárfás Tamást, a szövetség elnökét. A közlemény tartalmát, ahogy korábban Katinka levelét is, változtatás nélkül közöljük. News--9 év után süketen és vakon került elő ez az eltűnt kutyushttp://www.life.hu/news/20161115-9-eve-eltunt-egy-kutyus-de-vegul-hazatert.htmlMár mindenki lemondott a házi kedvencről, mikor egy váratlan pillanatban előkerült. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.