Elhunyt az ismert magyar operatőr, Simon Zoltán

Forrás: Dreamstime -
betegség halál Simon Zoltán operatőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hír Televízió operatőre súlyos betegség után ment el. Mindössze 57 éves volt. 

Simon Zoltán több csatornánál is dolgozott: tagja volt a RTL Klub Híradójának, majd a Magyar Televíziónak. A Hír TV szerint 2012 óta volt a kollégájuk, ahol az összes magazinműsorában láthatták munkáját a nézők. Az operatőr súlyos betegséggel küzdött, Simon Zoltán 57 éves volt.

Forrás: Dreamstime
Sorozatgyilkos végzett két magyar örömlánnyalhttp://www.life.hu/news/20161116-sorozatgyilkos-vegezhetett-ket-magyar-oromlannyal-nemetorszagban.htmlÖsszesen három prostituált vált gyilkosság áldozatává a közelmúltban, ebből kettő magyar. Szombaton találtak rá a második magyar áldozat holttestére egy lakókocsiban. News--Vigyázat: több megyére is figyelmeztetést adtak ki az ónos eső miatthttp://www.life.hu/news/20161116-tobb-megyere-adott-ki-figyelmeztetest-a-meteorologiai-szolgalat-onos-eso-miatt.htmlFigyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat az ónos eső veszélye miatt. Pontosan hét megyében fordulhat elő a veszélyes csapadék, de több helyen lehet napközben fagypont alatt a hőmérséklet! News--A Class FM tulajdonosa értetlenül áll Balázsék búcsúzkodása előtthttp://www.life.hu/news/20161116-a-class-fm-tulajdonosa-nem-erti-miert-bucsuzkodnak-balazsek.htmlA Class FM tulajdonosa, John Michael McNutt Skype-on adott interjút a Morning Show körüli eseményekről. Elmondta, értetlenül áll Balázsék búcsúzkodása előtt. NewsOrigoA 4-es metrón késsel fenyegető fiúval tűnhetett el a 15 éves Csüllög Andreahttp://www.life.hu/news/20161115-kessel-fenyegeto-fiuval-gal-daniellel-tunhetett-el-a-15-eves-csullog-andrea.htmlOktóber óta keresik a 15 éves Csüllög Andreát, aki a szülei szerint azzal a 21 éves Gál Dániellel tűnt el, aki szeptemberben késsel fenyegette meg a 4-es metró utasait. A férfi ellen elfogatóparancsot adott ki a rendőrség, a fiatal lány családja pedig borzasztóan fél. NewsOrigoEgy szép családi ház árát költötte plasztikára egy nőhttp://www.life.hu/news/20161114-egy-vagyont-koltott-magara-a-plasztika-fuggo-no.htmlNina Peterson 27 millió forintnak megfelelő összeget költött szépészeti beavatkozásokra. News--Állítják: szemcseppel szívatják a tuskó utasokat a légiutas-kísérőkhttp://www.life.hu/news/20161111-szemcseppel-szivatjak-a-bunko-utasokat-a-legiutas-kiserok.htmlTöbb módszer is van arra, hogy a kellemetlenkedő utasokat megszívassák a légiutas-kísérők. Az egyik ezek közül a szemcsepp, amit nem az illető szemébe csempésznek bele, hanem a kávéjába! News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.