Sorozatgyilkos végzett két magyar örömlánnyal

Forrás: AFP/Valery Hache -
gyilkosság prostituált sorozatgyilkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összesen három prostituált vált gyilkosság áldozatává a közelmúltban, ebből kettő magyar. Szombaton találtak rá a második magyar áldozat holttestére egy lakókocsiban.

Újabb magyar prostituált életét oltották ki Németországban, összesen eddig három örömlánnyal végeztek, ebből kettő magyar. Az előző eset alig néhány hete került nyilvánosságra, a Nelly néven futtatott lányra a lakásában találtak rá, a gyanú szerint leszúrták. Szombaton még egy magyar lány holttestére bukkantak. Az áldozatra az őt futtató férfi talált rá egy lakókocsiban.

Sorozatgyilkos végzett két magyar örömlánnyal - Képünk illusztráció Forrás: AFP/Valery Hache

A hatóság nemárult el sok információt a gyilkosságról, annyit közöltek, hogy egy 40 év körüli magyar nő az áldozat. Mivel telefonját eltulajdonították, így a rendőrség nem tudja beazonosítani a nő utolsó vendégét. A prostituált Sissy néven reklámozta magát azon az oldalon, ahol a korábban elhunyt Nelly is megtalálható volt.

Sorozatgyilkos végzett két magyar örömlánnyal - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A nyomozás megkezdése után pár nappal egy harmadik nő is elhunyt.

A helyiek attól tartanak, hogy egy sorozatgyilkos követhette el a bűntényeket.

A harmadik áldozatról egyelőre alig lehet tudni valamit, sokan úgy gondolják, egy Sandy nevű lány lehet az áldozat. Rüdiger Ulrich szóvivő elismerte, a nyomozók feltételezik, hogy van kapcsolat a 3 gyilkosság között. A rendőrség 3000 eurót, azaz nagyjából 930 ezer forintot ajánlott fel nyomravezetői díjként - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.