Tudd meg mit árul el rólad az arcformád!

Fotó: Mihaela Noroc -
tipológia elemzés arcforma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nézd meg milyen formájú az arcod, és olvasd el milyen típusú ember vagy.

Mutasd az arcod, megmondjuk ki vagy. Nem is gondolnák sokan, hogy mennyi mindenre lehet következtetni egy emberrel kapcsolatban az arcformája alapján. A vonásaink egészségügyi állapotunkról és jellemünkről is árulkodhatnak.

Hosszúkás arc: az egyenesség embere

Igazságérzeted mindennél fontosabb, nem viseled el, ha hazugságon kapsz valakit. Kifejlett érzéked van arra, hogy megérezd, ha valaki nem őszinte hozzád, és te is minden esetben egyenesen vállalod a véleményed. Ezen túl szereted a hagyományos dolgokat, nem kapsz rá mindenre azonnal csak azért, mert modern és új.

Szereted, ha elképzelésed szerint történnek a dolgok. Ambiciózus vagy és kitartó, keményen dolgozol a sikerért. Szívesen vállalsz vezető szerepet, jól bánsz a többi emberrel, útmutatást tudsz nyújtani a számukra.

Négyzet alakú arc: a domináns alkat

Stabil személyiség vagy, aki határozottságával mindenkit levesz a lábáról. Mindenről van konkrét, kifejlett véleményed, amit akkor sem változtatsz meg, ha senki nem ért veled egyet.

Bátran kiállsz az elveid mellett, és nagyon nem szereted, ha mások akarják megmondani, hogyan élj.
A kemény külső mögött vajszív lakozik, szeretteid bármikor kenyérre tudnak kenni. Segítőkész és támogató vagy, ezért rendkívüli barát és szövetséges tudsz lenni.

Ovális arc: a tartózkodó alkat


Törekszel arra, hogy mindig egyensúly legyen az életben. Ennek érdekében képes vagy áldozatokat is hozni, mert akkor vagy boldog, ha körülötted minden harmóniában van. Olykor kimértnek és visszahúzódónak tűnhetsz mások szemében, pedig legbelül egy csupa szív ember vagy.

A legjobb tulajdonságaid egyike, hogy mindig a középúton maradsz. Képes vagy kimérten, reális érvek alapján döntést hozni, nem esel érzelmeid miatt túlzásokba. Nem kedveled a drasztikus önkifejezést, igyekszel diplomatikusan véleményt formálni az élet dolgairól.

A női szépség ezer arca galéria Fotó: Mihaela Noroc

Kerek arc: a két lábon járó érzelem


Téged szinte minden esetben az érzelmeid irányítanak. Képes vagy hatalmas érzelmi hullámvölgyeket megélni. Hangulatod igencsak ingadozónak mondható, de alapvetően pozitívan gondolkodsz. Ez az egyik leginkább nőies arcforma, mely tudat alatt is intenzíven hat az ellenkező nemre.

Forró természetedet ügyesen leplezed, nem ugrasz neki mindenkinek akkor sem, ha valamiről komolyan vitázol. Jó barát és társ is vagy, mert a hűség számodra az egyik legfontosabb erény.

Háromszög alakú arc: a vidámság megtestesítője


Humor nélkül szerinted nem is élet az élet. Minden helyzetre van egy jó poénod, amin az egész társaság nevetni szokott. Úgy gondolod, hogy ilyen apróságokkal könnyebb túllendülni az élet nehezebb pillanatain.

Emellé romantikus vagy és nagyon szenvedélyes, ám könnyen féltékennyé tudsz válni, erre érdemes odafigyelned.

Szív alakú arc: magával ragadó személyiség

A kommunikáció a lételemed. Bárkivel, bármikor, bármiről képes vagy bármeddig beszélni. Pillanatok alatt megtalálod másokkal a közös hangot, és cselesen szeded ki belőlük azt is, amiről esetleg nem akartak beszélni.

Sugárzik belőled a melegség, a szeretet, a békesség. Csillogó szemeid mögött elbűvölő elme lakik, a legtöbben nemtől függetlenül imádnak téged. Jó érzés a közeledben lenni, mert egyszerre vagy határozott, kemény és nagyon gyengéd is.

Erről a képről beszél most a net: mi lesz a tányérokkal teli szekrénnyel?http://www.life.hu/news/20161118-errol-a-keprol-beszel-most-a-net-mi-lesz-a-tanyerokkal-teli-szekrennyel.htmlIdőről időre felbukkannak a neten olyan fotók, amik igencsak felpörgetik a közösségi média használóit: így történt ez a napokban is azzal a képpel, amit Tseng Shao-Tsen osztott meg Facebook-oldalán. News--Felrobbant az internet a tornázó fiú videójától http://www.life.hu/news/20161117-video-tornazik-egy-fiu-mar-tizmillioan-lattak-a-kozossegi-oldalon.htmlAndrei González Mercado videóját közel tíz millió ember nézte már meg a közösségi oldalán. NewsOrigoA 4-es metrón késsel fenyegető fiúval tűnhetett el a 15 éves Csüllög Andreahttp://www.life.hu/news/20161115-kessel-fenyegeto-fiuval-gal-daniellel-tunhetett-el-a-15-eves-csullog-andrea.htmlOktóber óta keresik a 15 éves Csüllög Andreát, aki a szülei szerint azzal a 21 éves Gál Dániellel tűnt el, aki szeptemberben késsel fenyegette meg a 4-es metró utasait. A férfi ellen elfogatóparancsot adott ki a rendőrség, a fiatal lány családja pedig borzasztóan fél. NewsOrigoNézd meg, milyen lesz az új kétezres és az új ötezreshttp://www.life.hu/news/20161114-ilyenek-lesznek-az-uj-penzek-a-2000-es-az-5000-forintos-cimletu-bankjegyek-valtoznak-meg.htmlA jelenlegi 2000 és 5000 forintos bankjegyek 2017. július 31-ig maradnak a készpénzforgalomban, augusztus 1-jétől már csak a megújított bankjegyekkel lehet fizetni. NewsOrigoEz már tényleg tél: jön a hó és az erős szélhttp://www.life.hu/news/20161115-idojaras-havas-eso-ho-es-szel-is-lesz-a-hlten.htmlA hét hátralevő részében számíthatunk esőre, hóra, havas esőre, fagyra és még erős szélre is. Természetesen utóbbi főként hétvégére várható, így nem javasoljuk a szabadtéri programokat!News--Lemészárolta gyermeke anyját egy férfi alvó gyerekük melletthttp://www.life.hu/news/20161115-amig-a-gyermek-aludt-az-edesapa-vegzett-gyermeke-anyjaval.htmlA kisgyermek állapotából arra következtetnek a szakemberek, hogy nem nézte végig édesanyja halálát, vélhetőleg már aludt. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.