Iszlám Állam pap lefejezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Otthona elől rabolták el az idős papot, akit a Sínai-félszigeten fejeztek le. Boszorkányság gyakorlásával vádolták a férfit, ezért kellett meghalnia.

Újabb borzasztó felvétel került elő az Iszlám Állam brutalitásáról. Nem ez az első eset, hogy videóra veszik kegyetlenségüket, ezúttal egy idős, 100 éves keresztény papot végeztek ki. Állítólag az otthona elől rabolták el a férfit, akit a Sínai-félszigeten fejeztek le a videó alapján.

Idős papot fejezett le az iszlám Állam Forrás: Youtube

A felvételen jól látható, hogy narancssárga rabruhába öltöztették a foglyukat, akit körül állnak az eltakart arcú szélsőségesek. A pap mögött fegyveres őr áll, mellette pedig a fekete ruhába öltözött, maszkos hóhér, aki egy hosszú karddal fejezte le az idős férfit az ítélethirdetés után. Az áldozat neve állítólag Sheikh Sulaiman Abu Haraz volt, és boszorkányság gyakorlásával vádolták, ezért kellett meghalnia - írja a Daily Mail.

Elképesztő felvétel került elő a jetiről http://www.life.hu/news/20161123-o-a-jeti-fura-video-kerult-fel-a-kozossegi-oldalra-nezd-meg-te-is.htmlBár már sokan akarták bebizonyítani a lény létezését, eddig még senkinek sem sikerült. Most újabb felvétel került napvilágra a misztikus jetiről. NewsOrigoSaját gyermekét rabolta el a férfihttp://www.life.hu/news/20161123-prostituciora-akarta-kenyszeriteni-kozos-gyermekuk-anyjat.htmlZsarolásra akarta felhasználni saját gyermekét egy férfi és annak élettársa. NewsOrigoVégzett szeretőjével majd posztolt magáról egy véres fotóthttp://www.life.hu/news/20161123-kulonos-kegyetlenseggel-olt-a-fiatal-fiu.htmlHidegvérrel végzett szeretőjével egy 18 éves fiú, majd véres külsejéről posztolt a világhálón. News--Régi barátságok közé állhat az úszószövetség botrányahttp://www.life.hu/news/20161123-baratsagokat-nehezit-meg-az-uszoszovetseg-koruli-feszultseg.htmlAz úszószövetség körüli események megosztják a sportolókat is, jó kapcsolatok és barátságok is próbatétel elé kerülnek. NewsOrigoHolttestet találtak Budapesten, a Déli pályaudvarnálhttp://www.life.hu/news/20161122-holttestet-talaltak-budapesten-a-deli-palyaudvarnal-meg-nem-tudni-kie.htmlNovember 22-én délután rejtélyes holttestet találtak Budapesten, a Déli pályaudvarnál. News--Szegény román családok töltik meg a játékokkal a Kinder tojásokathttp://www.life.hu/news/20161122-szegeny-roman-csaladok-toltik-meg-a-jatekokkal-a-kinder-tojasokat-gyerekek-is-dolgoznak.htmlA The Sun magazin leleplező riportja szerint szegény román családok töltik meg játékokkal a Kinder tojások belsejét. Sok esetben az egész család ezen dolgozik, a gyerekek is, kortól függetlenül. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.