Nem biztos hogy lecsukják H. Nancy gyilkosát

Forrás: police.hu -
gyilkosság börtön bíróság ítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő, de még nem biztos, hogy miként végzi a Nancy-gyilkosság elítéltje.

A tavaly májusi gyilkosságnak még most sem került pont a végére. A kínai férfi megdöbbentö kegyetlenséggel végzett a fiatal prostituálttal. Többszöri bántalmazást követően késszúrásokkal vetett véget a lány életének. Ugyan az ítélet megszületett Jao-Kao Peng bűntette kapcsán, mégsem lehetünk biztosak abban, hogy milyen büntetésben fog részesülni H.Nancy gyilkosa.

Nancy és gyilkosa, Jao-Kao Peng. Forrás: police.hu

"Mondják meg, börtönbe megy-e a lányom gyilkosa vagy nem!" – ennyit kérdezett a bíróságtól a meggyilkolt lány édesanyja, ám nem kapott konkrét választ a bírák részéről. A nő mindezek után megkérdőjelezte azt is, hogy valóban igazságszolgáltatás történik-e ott, vagy csak megrendezték a tárgyalást. – tudta meg a Velvet.hu

A férfi jelenleg Kínában van házi őrizetben, így az itthoni tárgyalásokon Jao-Kao Peng jelenléte nélkül zajlottak le a tárgyalások. 18 év börtönre ítélték, de mivel nincs kiadatási kötelezettség Kína és Magyarország között, így előfordulhat az is, hogy az ottani hatóságok nem veszik figyelembe a nálunk hozott ítéletet. Az is lehet, hogy további házi őrizetben marad, de akár halálbüntetést is kaphat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.