Borzalmas: tragikus körülmények között zuhant le a brazil focicsapat gépe

Forrás: Twitter -
lezuhant gép repülőgép-szerencsétlenség futballista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap este negyed 11-kor zuhant le a brazil focicsapat gépe Kolumbiában, kevesen élték túl az ütközést.

Rionegróba tartott az az utasszállító repülő, mely tegnap este, helyi idő szerint negyed 11-kor lezuhant Kolumbiában. A fedélzeten a 9 fős legénység, illetve 72 utas utazott, köztük a dél-amerikai labdarúgó bajnokság döntős csapata, a Chapecoense is.

Képünk illusztráció Forrás: Twitter

Hivatalos információk szerint a gép este 10-kor adott először vészjelzést, mert elektromos hiba miatt problémák adódtak a repülőgép irányítását illetően. Azonnal a segítségükre siettek a mentőcsapatok, ám a rossz látási viszonyok miatt nem tudtak felszállni, így időben már nem értek a helyszínre. 6 túlélőt találtak, ám az egyikőjüket később elveszítették, így végül mindösszesen

5-en élték túl a szerencsétlenséget.

A hatóságok szerint, amint felkel a nap, elkezdik a holttestek elszállítását a helyszínről. A túlélők között van a focicsapat két tagja, Alan Ruschel, Danilo és Jakson Follman, valamint a fedélzet egyik női tagja is. - tudta meg a TheGuardian.

Ez az a repülőgép, mellyel korábban a híres futballista világsztár, Messi is utazott,

miután november 10-én a vb-selejtezőn 3-0-ra kikaptak a braziloktól.

Ápolók viszik hordágyon Alan Ruschel brazil labdarúgót a kolumbiai La Ceja egyik kórházában 2016. november 29-én. Ruschel az első túlélő, akit kimentettek a gép roncsai közül. A fedélzeten lévő 72 utas és 9 fős személyzet helyi idő szerint november 28-án este szenvedett balesetet. Forrás: MTI/EPA/EFE/Luis Eduardo Noriega A.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.