Ezt az eltűnt testvérpárt keresik Budapesten

Forrás: Police.hu -
eltűnés testvérpár Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tudni, a rendőrség az alábbi fénykép alapján körözi az eltűnt testvérpárt. A 16 éves lány és öccse Pesterzsébetre indultak, de egy napja senki sem látta őket.

Vasárnap óta nem látták Kis Szabinát és Kis Imrét. A két testvér egy Bíró Mihály utcai címre indult, de nem ért oda, vagyis jelenleg ismeretlen helyen tartózkodnak.

BRFK pedig körözést adott ki.

A rendőrség őket keresi Forrás: Police.hu

Szabina 160-165 centiméter magas, vállig érő haja van. Fogszabályzója van, eltűnésekor szürke nadrágot, fehér edzőcipőt és világosbarna bőrkabátot viselt.

Imre 150 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja rövid, világosbarna színű. Eltűnésekor sötétkék farmernadrágot, világosbarna pufidzsekit és fekete magasszárú sportcipőt viselt.

!

A rendőrség kéri, hogy aki a testvérpárt felismeri, tud tartózkodási helyükről vagy eltűnésük körülményeiről, az hívja a 06-1-421-1800 telefonszámot.

A bejelentő névtelenül is segíthet az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es "Telefontanú" zöld számán, valamint a 107-es, vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.