Meghalt a gyilkos aki a metró alá ugrott

Forrás: MTI/Jászai Csaba -
gyilkosság halál házaspár metró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerda délelőtt K.István a metró elé vetette magát, miután feleségét brutálisan meggyilkolta.

Az idős ember a 3-as metró alá ugrott az Ecseri útnál, miután otthonában egy kalapáccsal meggyilkolta nyugdíjas feleségét. Az ugrás következtében a férfi súlyos sérüléseket szenvedett, ezért a mentők kiérkezéséig a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Doktorszolgálata próbálta stabilizálni a 88 éves férfi állapotát.

Ecseri út 3-as metró, baleset Forrás: Origo

Ezt követően kórházba szállították a sérültet, melyről a rendőrség értesíteni szerette volna István feleségét, Magdit, akit

megdöbbentő módon holtan találtak közös otthonukban.

Az eset azért is elképesztő, mert a nyugdíjas férfi tulajdonképpen szinte teljesen süket és vak volt a szomszédok beszámolója szerint. Később K.István is életét vesztette a kórházban, nem tudták már megmenteni az orvosok.

M3-as metróvonal
Képünk illusztráció Forrás: MTI/Jászai Csaba

A házaspár élete nem volt egyszerű, mert egyetlen közös gyermekük szellemi fogyatékossággal született, majd 18 éves korában

a Tiszába fulladt egy nyaralás során.

- mesélte az egyik szomszéd a Borsnak, és hozzátette, hogy István és Magdi nagyon nehezen dolgozták fel fiuk elvesztését.

"Nem gondolnám, hogy ez vezetett a tragédiához, mert kívülről szépen és boldogan éltek. Igaz, István mostanában komorabb volt, mint szokott." – folytatta tovább a szomszéd.

Adócsalás miatt börtönbe kerülhet Krisztina hercegnőhttp://www.life.hu/news/20161201-adocsalas-a-vad-krisztina-spanyol-hercegno-ellen.htmlA fél világ kiakadt, amikor Károly herceg elvette az egykor férjes asszony Kamillát, és az is sokakat bosszant, hogy Harry herceg mostani kedvese, Meghan Markle is bizony feleség volt egykor. Ám van ennél sokkal kínosabb "kékvérű-botrány" napjainkban, aminek a főhőse történetesen a spanyol hercegnő. News--Eltitkolhatta az üzemanyaghiányt a lezuhant gép pilótájahttp://www.life.hu/news/20161201-eltitkolhatta-az-uzemanyaghianyt-a-brazil-gep-pilotaja.htmlA legfrissebb hírek szerint a Kolumbiában lezuhant utasszállító gép pilótája tudta, hogy kevés az üzemanyaguk, ám ezt nem közölte időben a légiforgalmi irányítással. News--Az ország egész területére vészjelzést adtak ki!http://www.life.hu/news/20161201-idojaras-az-orszag-egesz-teruletere-veszjelzest-adtak-ki-a-szel-miatt.htmlAz Országos Meteorológiai Szolgálat az ország egész területére figyelmeztető előrejelzést adott ki. Csütörtök éjjeltől egészen péntek éjfélig tart a vészjelzés. News--Az elhunyt futballista egy héttel a halála előtt tudta meg, apa leszhttp://www.life.hu/news/20161201-a-brazil-csapat-elhunyt-focistaja-halala-elott-tudta-meg-hogy-apa-lesz.htmlBorzalmas repülőgép- szerencsétlenségben halt meg egy brazil focicsapat majdnem összes tagja. Hétfő este zuhant le a gép, amivel utaztak, mindössze ketten élték túl a csapatból a tragédiát. Nem volt ilyen szerencsés Tiago da Rocha Vieira nevű játékos, aki a halála előtt tudta meg, hogy apa lesz, de a gyermekét sajnos már nem láthatja... NewsOrigoA szexuális erőszakkal vádolt mentős állítja, egy betegéhez sem nyúlthttp://www.life.hu/news/20161201-a-szexualis-eroszakkal-gyanusitott-mentos-egy-betegehez-sem-nyult.htmlSzexuális erőszakkal vádolt meg két mentőst egy fiatal lány, akit rosszullét miatt szállítottak kórházba. A lány állítja, hogy szexuális ajánlatot tettek neki, majd gumikesztyűben tapogatták. A két mentős ártatlannak vallja magát, az ápoló állítja, soha nem nyúlt egyetlen betegéhez sem. NewsOrigoII. Erzsébet húga igazi cafka volt: rengeteg viszonya volt házasságán kívülhttp://www.life.hu/news/20161128-ii-erzsebet-huganak-margitnak-rengeteg-viszonya-volt-a-hazassaga-mellett.htmlII. Erzsébet húga, Margit nem szerette betartani a szabályokat, a magánélete pedig finoman szólva sem volt illő. Rengeteg férfival volt viszonya házassága alatt, ami miatt az újságok és a politikusok is megbélyegezték, szó szerint cafkának tartották. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.