Megfagyott egy ember a kórház egyik épületében

Forrás: Thinkstock -
hajléktalan fagyhalál Győr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halálra fagyott emberre bukkantak a Petz-kórház területén.

Vélhetőleg hajléktalan volt az az ember, aki titokban jutott be a hideg, fűtetlen épületbe, mely a kórház területéhez tartozik, ám gyógyításra nem használják. A dolgozók nem is tudtak a hajléktalan felbukkanásáról, hiszen a szóban forgó épületet épp egy sportkör bérli – tudta meg a Kisalföld.

Ismét elérkezett a hajléktalanok számára kritikus hideg időszak.
Képünk illusztráció. Forrás: Thinkstock

Közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálják a történteket, mert egyelőre úgy tűnik, hogy bűncselekményről nincsen szó. Sütő Csaba, a likócsi hajléktalanszálló vezetője elárulta, hogy nagyjából

143-150 ember él most az utcán Győrben,

akik nem rendelkeznek állandó lakhellyel és a mindennapi élelmük sem biztosított.

A hajléktalanok segítésére fenntartott szálló pillanatnyilag 75%-os kihasználtsággal működik, vagyis van még férőhely azok számára, akik szeretnék náluk eltölteni a hideg hónapokat.

Halálos baleset történt a cirkuszi show előtthttp://www.life.hu/news/20161202-cirkuszi-eloadas-elott-olivier-rochette-eletet-vesztette.htmlAz előadást megelőző munkálatok során, baleset következtében veszítette életét az egyik dolgozó. NewsOrigoÚjabb több napos holttestet találtak, ezúttal a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházbanhttp://www.life.hu/news/20161202-tobbnapos-holttestet-talaltak-a-gyori-petz-aladar-megyei-oktato-korhazban.htmlTöbb napos holttestre találtak rá a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház sportházában. Nem ez az első eset, hogy hullára bukkannak egy klinikán, legutóbb a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban fedeztek fel egy szintén több napos holttestet. News--Állítják: sokkoló fotókat árulnak eurómilliókért Schumacherrőlhttp://www.life.hu/news/20161201-a-sibalesetet-szenvedett-schumacherrol-fotokat-arul-allitolag-egy-ismeros.htmlPletyka vagy sem, a német In Touch magazin arról ír, hogy durván betörtek Michael Schumacher és a családja intimszférájába. Valaki lefotózhatta a nagybeteg sportolót, és most a képekkel házal. News--Meghalt a gyilkos aki a metró alá ugrotthttp://www.life.hu/news/20161201-kalapaccsal-olte-meg-feleseget-majd-a-metro-ala-ugrott-a-ferfi.htmlSzerda délelőtt K.István a metró elé vetette magát, miután feleségét brutálisan meggyilkolta. News--Szívdöglesztő pasik a hónap minden napjárahttp://www.life.hu/news/20161201-francia-felmeztelen-dogos-gazdak-szerepelnek-a-2017es-naptarban.htmlNem modellek pózoltak a 2017-es francia naptárhoz, hanem keményen dolgozó farmerek! A dögös férfiak félmeztelenül álltak a fényképész kamerája elé, és még a nadrágjuk sem maradt teljesen rajtuk! NewsOrigoA szexuális erőszakkal vádolt mentős állítja, egy betegéhez sem nyúlthttp://www.life.hu/news/20161201-a-szexualis-eroszakkal-gyanusitott-mentos-egy-betegehez-sem-nyult.htmlSzexuális erőszakkal vádolt meg két mentőst egy fiatal lány, akit rosszullét miatt szállítottak kórházba. A lány állítja, hogy szexuális ajánlatot tettek neki, majd gumikesztyűben tapogatták. A két mentős ártatlannak vallja magát, az ápoló állítja, soha nem nyúlt egyetlen betegéhez sem. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.