Annyit ivott a 25 éves férfi, hogy végül a hullaházban ébredt

Forrás: Thinkstock -
hullaház részeg halottasház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Haláli buli lehetett a lengyelországi Kamienna Góra városában, a 25 éves Kamil ugyanis nem az asztal alá, hanem a halottasházba itta magát - írja a Metro.

A Metro értesülései szerint Kamil ez alkalommal egy kicsivel több vodkát gurított le a kocsmában az átlagosnál, amitől annyira rosszul lett, hogy a csehó előtt össze is esett. A jelenlévők természetesen azonnal hívták a mentőket, ők azonban nem tudták újraéleszteni. A férfit halottnak nyilvánították és bevitték a helyi korház halottasházába.

Forrás: Thinkstock

A hulla részeg Kamil azonban - szerencséjére még aznap magához tért. A hullaház egyik őre furcsa hangokat hallott a teremből, ami az egyik hűtőből jött: a meztelen férfi volt az, aki jelezni próbálta, hogy szabadítsák ki.

Kamilt természetesen rövidesen ki is engedték a kórházból, aki - itt az igazi csavar a történetben hazafelé azért még betért a kocsmába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.