Lemészárolt macskákat árusított nyúlhúsként egy férfi

Forrás: dustinwalkerphoto.com -
átverés mészárlás állatkínzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kínai férfi otthon mészárolta le a macskákat, majd húsukat nyúlhúsként adta el az éttermeknek.

Csengtuban, Délnyugat-Kínában él az a férfi, aki nagyjából naponta 100 macskát végzett ki, és dolgozta fel a húsukat. Az otthoni vágóhídra szánt állatokat apró ketrecekben tartotta a kínai férfi, ami már önmagában is kínzásnak számít, ám az ő tette bőven túlszárnyalja ezt.

Huang Fuping lemészárolta a macskákat, majd átszámítva,

850 Ft/kilós áron árusította a macskahúst.

Az éttermeknek azonban minden alkalommal azt hazudta, hogy az ő portékája bizony nyúlhús – tudta meg a Mirror.

Macskákat árusított nyúlként egy kínai férfi (Képünk illusztráció) Forrás: dustinwalkerphoto.com

A kínai hatóságok november 23-án csípték nyakon a brutális gyilkost, kinek vágóhídján 2 tonna levágott macskahúst találtak, és még 49 élő állatot sikerült megmenteniük. Egy helyi lap írása szerint a szomszédok ugyan látták, hogy Huang Fuping sok macskával él együtt, de ők azt hitték, hogy a férfi állatbarát.

A történet legbizarrabb része, hogy mivel Kínában nincsenek állatjóléti törvények, előfordulhat, hogy a férfi megússza büntetés nélkül a házimacskák brutális lekaszálását. Ám az árusítással kapcsolatos megtévesztés miatt még megbüntethetik. A ketrecbe zárt állatokról készült videót itt tudod megtekinteni.

Széttépte Budapestet az elképesztő szélviharhttp://www.life.hu/news/20161202-rengeteg-karbejelentes-erkezett-a-vihar-miatt.htmlA katasztrófavédelem dolgozói bizonyára nem fognak unatkozni az elkövetkező néhány napban. NewsFotó: Adrián Zoltán - OrigoElveszett videojátékot keresett a brazil csapatot szállító gép személyzete tankolás helyetthttp://www.life.hu/news/20161202-tankolas-helyett-videojatekot-keresett-a-brazil-csapatot-szallito-gep-szemelyzete.htmlKiderült, hogy a brazil futballcsapatot szállító repülőgép tragédiáját üzemanyaghiány okozhatta. Most arra is fény derült, hogy miért nem volt idő tankolni: az egyik focista elveszett videojátékát kereste a személyzet. News--Megfagyott egy ember a kórház egyik épületébenhttp://www.life.hu/news/20161202-halalra-fagyott-hajlektalanra-bukkantak-gyorben.htmlHalálra fagyott emberre bukkantak a Petz-kórház területén. NewsThinkstockHalálos baleset történt a cirkuszi show előtthttp://www.life.hu/news/20161202-cirkuszi-eloadas-elott-olivier-rochette-eletet-vesztette.htmlAz előadást megelőző munkálatok során, baleset következtében veszítette életét az egyik dolgozó. NewsOrigoÚjabb több napos holttestet találtak, ezúttal a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházbanhttp://www.life.hu/news/20161202-tobbnapos-holttestet-talaltak-a-gyori-petz-aladar-megyei-oktato-korhazban.htmlTöbb napos holttestre találtak rá a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház sportházában. Nem ez az első eset, hogy hullára bukkannak egy klinikán, legutóbb a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban fedeztek fel egy szintén több napos holttestet. News--Állítják: sokkoló fotókat árulnak eurómilliókért Schumacherrőlhttp://www.life.hu/news/20161201-a-sibalesetet-szenvedett-schumacherrol-fotokat-arul-allitolag-egy-ismeros.htmlPletyka vagy sem, a német In Touch magazin arról ír, hogy durván betörtek Michael Schumacher és a családja intimszférájába. Valaki lefotózhatta a nagybeteg sportolót, és most a képekkel házal. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.