Saját családja előtt lett öngyilkos a lány, akit az interneten zaklattak

Forrás: Thinkstock -
öngyilkos öngyilkosság zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész családja szeme láttára halt meg az a 18 éves texasi lány, akit hónapokig zaklattak a közösségi oldalakon.

Brandy Vela egy e-mailt küldött a családtagjainak, amiben azt írta, hogy öngyilkos lesz. Mindenki hazarohant Brandy-hez, aki éppen egy fegyvert tartott a mellkasához. Sajnos senki sem tudta már meggyőzni, hogy ne használja a fegyvert, így az egész családja végignézte szörnyá halálát.

A lány apja a helyi rádiónak nyilatkozott. Elmondása szerint Brandy azt mondta nekik, már túl messzire jutott, nem fordul vissza. Tehetetlennek érezte magát, szörnyű volt, hogy látnia kellett saját gyermeke halálát.

Sajnos senki sem tudta már meggyőzni, hogy ne használja a fegyvert (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

Brandy zért lett ögyilkos, mert súlya miatt éveken keresztül zaklatták a Facebookon. Olyan profilokat hoztak létre a nevében, ahol szexért könyörög. Telefono is zaklatták, a számát is le kellett cserélnie. A család a rendősrégnek is jelezte a prolémákat, de a helyzet nem változott. A rendőség nem tudta beazonosítani a zaklatókat az interneten keresztül, így nem tehettek semmit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.