Mikor rájött az átverésre, végzett szerelmével a férfi

gyilkosság halál csalódás szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyilkossággal végződött egy mindent elsöprő románc

Peter Morgan és szeretője több éven át folytattak viszonyt egymással, amelyről a férfi felesége is tudott.

Az asszony nem örült a ténynek, de elfogadta a helyzetet.

Az 54 éves férfi anyagilag is rendszeresen támogatta 25 éves szerelmét, akiről úgy gondolta, hogy az igazi lelki társa az életben. Úgy tűnt az érzelmeik komolyak, a férfi már beadta a válókeresetet, hogy az egykori eszkortlánnyal összeköthesse életét.

Georgina szerelmét csak a pénz motiválta, képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Ám még mielőtt ez mind megtörtént volna, a férfi rájött:

Georgina nem is önmagáért szereti, csak a pénzére hajt.

A felismerés annyira feldühítette a milliárdos férfit, hogy a fiatal lányt hidegvérrel megölte. A rendőrségnek tett vallomásában beismerte tettét, megfojtotta Georginát.

"Nem terveztem meggyilkolni. Előző nap ugyan eszembe jutott egy pillanatra, de nem akartam, hogy meghaljon. Szerettem őt. Feladtam volna érte mindenem, a 22 éves házasságom, a cégeimet megfeleztem volna, hogy vele lehessek" - tudta meg a DailyMail.

Teréz körúti robbantás: A sebesültek családja mesélhttp://www.life.hu/news/20161205-a-terez-koruti-robbantas-aldozatai-lelki-traumat-szenvedtek.htmlA Teréz körúti robbantás áldozatainak hozzátartozói meséltek a két egyenruhás állapotáról. News--Nekiestek Hosszú Katinkáéknak - Távoztak az edzői megbeszélésrőlhttp://www.life.hu/news/20161203-hargitay-andras-az-uszovalogatott-kapitanya-es-hosszu-katinka-valamint-ferje-shane-tusup-incidense.htmlA kanadai rövidpályás világbajnokság helyszínén keveredett szóváltásba Hargitay András, az úszóválogatott kapitánya és Hosszú Katinka, valamint férje, Shane Tusup Gyárfás Tamás lemondása kapcsán. NewsOrigoSaját családja előtt lett öngyilkos a lány, akit az interneten zaklattakhttp://www.life.hu/news/20161204-sajat-csaladja-elott-lett-ongyilkos-a-lany-akit-az-interneten-zaklattak.htmlAz egész családja szeme láttára halt meg az a 18 éves texasi lány, akit hónapokig zaklattak a közösségi oldalakon. NewsThinkstockA 14 éves fiú az anyjával és a testvérével is végzett, majd mindent az apjára kenthttp://www.life.hu/news/20161204-a-14-eves-fiu-az-anyjaval-es-a-testverevel-is-vegzett-majd-mindent-az-apjara-kent.htmlA 14 éves brit kamasz, Jacob Remley akkor végezte ki az édesanyjét és az öccsét, amikor azok aludtak. A gyilkosságok elkövetés után felhívta a segélyhívót, és azt hazudta, hogy az apja ölte meg szeretteit. A gyilkos fegyert el is rejtett az apa párnája alá. NewsThinkstockÁmokfutó lövöldözött Finnországbanhttp://www.life.hu/news/20161204-halalos-kimenetelu-lovoldozes-volt-finnorszagban-amokfuto.htmlAgyonlőttek három embert a finnországi Imatra városának egyik étterme előtt. Mindhárom áldozat nő volt - közölte vasárnap a rendőrség, hozzátéve, hogy a bűnüggyel kapcsolatban őrizetbe vettek egy 23 éves helyi férfit.News--Halálos baleset történt a cirkuszi show előtthttp://www.life.hu/news/20161202-cirkuszi-eloadas-elott-olivier-rochette-eletet-vesztette.htmlAz előadást megelőző munkálatok során, baleset következtében veszítette életét az egyik dolgozó. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.