Megerőszakolta majd megölte egy menekült az úniós tisztviselő lányát

Forrás: facebook.com/maria.ladenburger -
gyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 17 éves migráns erőszakolta meg, majd végezte ki a német lányt.

Az eset még októberben történt, ám mostanra kiderült, ki az elkövető.

Az áldozat, Maria egy magas beosztású Uniós tisztviselő lánya volt, aki tanulmányait folytatta abban a német egyetemi városban, ahol a halál érte. Egyik este egy szórakozóhelyről igyekezett haza, mikor az elkövető elkapta, megerőszakolta, majd ki is végezte a fiatalt. Holtteste végül a Dreisam folyóban kötött ki - tudta meg a Mirror.

Az áldozat, Maria egy magas beosztású Uniós tisztviselő lánya volt Forrás: facebook.com/maria.ladenburger

A tettest saját DNS-e buktatta le, ami alapján a hatóságok könnyedén azonosították, és kiderült:

Hussein K. illegális bevándorlóként érkezett Afganisztánból Németországba,

és csakis a német menekültpolitikának köszönheti, hogy nem küldték vissza hazájába.

A lány tanulmányait folytatta abban a német egyetemi városban, ahol a halál érte Forrás: facebook.com/maria.ladenburger

Megölte majd megcsonkította társát egy tinihttp://www.life.hu/news/20161207-mathew-borges-meggyilkolta-es-megcsonkitotta-tarsat.htmlEgy amerikai tinédzser brutális kegyetlenséggel végzett egyik osztálytársával. News--Szerelmi kapcsolatban él egy nő a hüllőjévelhttp://www.life.hu/news/20161206-a-kaliforniai-no-szerelmes-a-hullojebe.htmlKülönleges és egyben bizarr kapcsolatot ápol egy kaliforniai nő a háziállatával. News--Fagyok lesznek éjszakánkénthttp://www.life.hu/news/20161207-fagyni-fog-ejjelente.htmlNem kedvez már tovább az időjárás: végleg beköszönt az iszonyatos hideg és a szél. Főként esténként kell számítanunk mínuszokra, de kora reggel sem lesz melegebb az idő. NewsOrigoA Viszkis bűntársa, Orbán Gábor állítja, valótlanságok jelentek meg rólahttp://www.life.hu/news/20161207-a-viszkis-buntarsa-szerint-valotlansagok-jelentek-meg-rola.htmlKevesen tudják, de a Viszkis rabló nem egyedül követte el a bűntetteit: volt egy társa is, aki nem szokott a nyilvánosság elé állni, körözés alatt áll. Orbán Gábor kivételt tett azonban a rablásokról készülő mozifilm miatt, ugyanis fél, hogy valótlanságokat állítanak majd benne. NewsOrigoMegölte majd megcsonkította társát egy tinihttp://www.life.hu/news/20161207-mathew-borges-meggyilkolta-es-megcsonkitotta-tarsat.htmlEgy amerikai tinédzser brutális kegyetlenséggel végzett egyik osztálytársával. News--17 métert repült a Nyíregyházán elgázolt fiatal lányhttp://www.life.hu/news/20161207-17-metert-repult-a-nyiregyhazan-elutott-lany.htmlA figyelmetlen 88 éves sofőr Nyíregyházán gázolt el egy fiatal lányt, aki csodával határos módon túlélte a balesetet. 17 métert repült a lány és sokkos állapotba került a baleset után, ezt mutatja az is, hogy szinte végig a fél pár csizmáját kereste, ami egy fa tetejéről került elő. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.