Az anya törvényesen házasodhat össze mostohalányával

Forrás: Thinkstock -
házasság szerelem leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 33 éves nő és 32 éves mostohalánya engedélyt kaptak az argentin bíróságtól, hogy összeházasodjanak.

A 33 éves nő házasságot kötött egy nála jóval idősebb férfival, kinek előző kapcsolatából származott egy 32 éves lánya. A férj azonban 2010-ben elhunyt, a két nő pedig most nyilvánosságra hozta, hogy

szeretik egymást és házasodni szeretnének.

Engedélyt kapott a házassághoz a két argentin nő, képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Az argentin bíróság engedélyezte a két nő házasságát, ugyanis az ottani törvények ezt lehetővé teszik.

Az argentin alaptörvény szerint biztosítani kell az összes állampolgárnak, hogy teljes és boldog életet élhessen, ebbe pedig az is beletartozik, hogy egyenlő bánásmódban és tiszteletben kell részesíteni őket, mely alól a házasság sem kivétel. Minden joguk meg van a boldogságra" – tudta meg a DailyMail.

A leszbikus pár a hónap elején már megkísérelte a házasságot, de mivel az anyakönyvi hivatal jogellenesnek találta a kérelmüket, ezért a lakodalomra választott helyszínfoglalást is le kellett mondani. Most azonban már hivatalosan is egymáséi lehetnek.

Barátkozni akart a halott kislány szellemehttp://www.life.hu/news/20161207-baratkozni-akart-hannah-butlerrel-egy-lany-szelleme.htmlA fiatal nő biztos abban, hogy az előtte megjelenő kislány szelleme a barátja akart lenni. News--Rabruhából készített kötéllel lett öngyilkos a balástyai rémhttp://www.life.hu/news/20161207-igy-lett-ongyilkos-a-balastyai-rem.htmlÖnkezével vetett véget az életének a balástyai rém és cellatársa hétfőn. Mindketten életfogytig tartó börtönbüntetésüket töltötték emberölésért, de ők úgy döntöttek, inkább megölik magukat. A szigorú szabályok szerint kialakított cellákban is megtalálták a módját az öngyilkosságnak: rabruhájukból csináltak kötelet. News--Fagyok lesznek éjszakánkénthttp://www.life.hu/news/20161207-fagyni-fog-ejjelente.htmlNem kedvez már tovább az időjárás: végleg beköszönt az iszonyatos hideg és a szél. Főként esténként kell számítanunk mínuszokra, de kora reggel sem lesz melegebb az idő. NewsOrigoA Viszkis bűntársa, Orbán Gábor állítja, valótlanságok jelentek meg rólahttp://www.life.hu/news/20161207-a-viszkis-buntarsa-szerint-valotlansagok-jelentek-meg-rola.htmlKevesen tudják, de a Viszkis rabló nem egyedül követte el a bűntetteit: volt egy társa is, aki nem szokott a nyilvánosság elé állni, körözés alatt áll. Orbán Gábor kivételt tett azonban a rablásokról készülő mozifilm miatt, ugyanis fél, hogy valótlanságokat állítanak majd benne. NewsOrigoMegölte majd megcsonkította társát egy tinihttp://www.life.hu/news/20161207-mathew-borges-meggyilkolta-es-megcsonkitotta-tarsat.htmlEgy amerikai tinédzser brutális kegyetlenséggel végzett egyik osztálytársával. News--Bennégett lakásában a legendás magyar operaénekesnőhttp://www.life.hu/news/20161206-tragedia-laskatuzben-hunyt-el-az-ismert-magyar-operaenekes.htmlMeghalt egy idős nő egy kigyulladt házban a főváros II. kerületében, a Ferenchegyi úton kedden - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t. A Blikk információja szerint az legendás operaénekesnő, Lehoczky Éva hunyt el a balesetben. Egyelőre senki sem erősítette meg a hírt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.