Elhunyt Tupac legjobb barátja, Big Syke

Forrás: Facebook/Big Syke -
Tupac Shakur halál Big Syke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Otthonában találtak rá a népszerű rapper holttestére, aki Tupac Shakur egyik legjobb barátja volt. Big Syke mindössze 48 éves volt, de már régóta küzdött szívproblémákkal, valamint túlsúllyal: ezek okozhatták a halálát.

Összeesett otthonában és meghalt Big Syke, azaz Tyruss Himes. Mindössze 48 éves volt a rapper, aki az 1996-ban meghalt Tupac Shakur legjobb barátja volt. A rapper holttestét kaliforniai otthonában találták meg, és bár még a boncolás nem zajlott le, valószínűsítik, hogy természetes halált halt.

Elhunyt Tupac legjobb barátja, Big Syke; valószínűleg természetes halált halt Forrás: Facebook/Big Syke

Big Syke házához azért érkeztek ki a rendőrök, mert a rapper nem reagált sem a családtagjai, sem a barátai megkeresésére, ekkor találták meg holttestét helyi idő szerint hétfőn hajnalban - írja a TMZ. A hozzátartozói szerint fiatalkor ellenére már régóta küzdött szívproblémákkal, ráadásul túlsúlyos is volt. Sokan úgy gondolják, ez okozhatta a rapper hirtelen halálát.

Ismét nyomoznak Madeleine McCann ügyébenhttp://www.life.hu/news/20161208-madeleine-mccann-ugyeben-ujra-nyomoznak-emberkereskedok-rabolhattak-el.htmlNéhány napja újabb fejlemény került elő a 2007 májusában eltűnt Madeleine McCann ügyében. A rendőrség kapott egy fülest, miszerint emberrablók rabolták el a kislányt hotelszobájából. Most az is kiderült, hogy a portugál rendőrség és a Scotland Yard szoros együttműködésben dolgozik, hogy mielőbb felgöngyölítsék az ügyet. NewsOrigoHosszú Katinka újabb aranyérmével történelmet írt az úszó-világbajnokságonhttp://www.life.hu/news/20161208-hosszu-katinka-uszono-ujabb-aranyermevel-tortenelmet-irt-a-vilagbajnoksagon.htmlKatinka elképesztő! A kanadai rövidpályás úszó-világbajnokságon mindkét szerdai döntőjét megnyerte, vagyis két versenynap után három aranyéremmel és egy ezüsttel áll. Ráadásul idén harmadszor, összessítettben pedig kilencedszer lett világbajnok 25 méteren. Elképesztő teljesítmény!News--Megaláztak egy rákos nőt a repülőtérenhttp://www.life.hu/news/20161207-a-mellrakkal-kuzdo-not-megmotoztak-a-repuloteren.htmlA repülőtér ellenőrző pontján csúnyán megalázták a beteg asszonyt. News--15 éves fiút erőszakoltak meg migránsokhttp://www.life.hu/news/20161207-5-afgan-menekult-eroszakolt-meg-egy-15-eves-fiut.html5 afgán fiú erőszakolta meg hatodik társukat egy erdőben. News--Lezuhant egy utasszállító gép http://www.life.hu/news/20161207-lezuhant-utasszallito-a-pakistan-international-airlines-egy-belfoldi-jarata-legalabb-40-emberrel.htmlLezuhant a Pakistan International Airlines egy belföldi járata, melyen közel 40 ember tartózkodott - közölte szerdán a csitráli térség ügyeletes hatósága. News--Az anya törvényesen házasodhat össze mostohalányávalhttp://www.life.hu/news/20161207-az-argentin-no-torvenyesen-veheti-felesegul-a-mostohalanyat.htmlA 33 éves nő és 32 éves mostohalánya engedélyt kaptak az argentin bíróságtól, hogy összeházasodjanak. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.