Epilepsziás rohama közben erőszakolta meg vőlegénye Georgina Adamst

Forrás: Thinkstock -
epilepszia erőszak vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyermekkora óta küzd az epilepsziával Georgina Adams, de az élete mégis teljes lehetett párja mellett. Vőlegénye gondoskodott róla, és vigyázott rá, ám egy napon szörnyű dologra derült fény: a férfi megerőszakolja őt rohamai alatt, míg a nő öntudatlan állapotban szenved.

Rohama után meztelenül ébredt a fiatal lány, pedig arra még tisztán emlékezett, hogy az ágyra otthoni ruhájában feküdt. Georgina Adams nem értette a dolgot. Gyerekkora óta küzd epilepsziával, gyakran törnek rá rohamok, amik alatt teljesen öntudatlan állapotban vergődik. Betegsége ellenére ő mégis boldog volt, ugyanis gyermekkori szerelme megkérte a kezét, és ápolta is őt, amikor szükséges volt.

Epilepsziás rohama közben erőszakolta meg vőlegénye - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Egy napon azonban minden megváltozott: kiderült, hogy a barátja megerőszakolja őt, mialatt neki rohama van. Az első alkalommal meztelenül ébredt egy rohama után, de rögtön nem tett róla említést. "Arra emlékszem, hogy a roham előtt az otthoni ruhámban feküdtem le.

Amikor magamhoz tértem, nem értettem, hogy miért nincs rajtam,

de túl szomorú voltam ahhoz, hogy bármit is mondjak. Undorítónak és mocskosnak éreztem magam, de amikor megkérdeztem a barátomat, mindent tagadott" - mondta Georgina Adams a Daily Mailnek. A következő alkalom azonban egyértelmű volt, ugyanis feleszmélt egy rohama után, a barátja pedig még akkor is rajta volt. A rendőrséget valamivel később értesítette is az esetről. "Megütöttem őt, és átmentem a szomszédhoz, értesítettem a rendőröket. Nem tudom, honnan volt bátorságom hozzá. Korábban nagyon féltem bárkinek is beszélni, mert szerelmes voltam belé, de ez volt az utolsó csepp" - mondta még a lány, akinek barátját letartóztatták, és 8 év börtönre ítélték, ami a lány szerint kevés.

Hosszú Katinka újabb aranyérmével történelmet írt az úszó-világbajnokságonhttp://www.life.hu/news/20161208-hosszu-katinka-uszono-ujabb-aranyermevel-tortenelmet-irt-a-vilagbajnoksagon.htmlKatinka elképesztő! A kanadai rövidpályás úszó-világbajnokságon mindkét szerdai döntőjét megnyerte, vagyis két versenynap után három aranyéremmel és egy ezüsttel áll. Ráadásul idén harmadszor, összessítettben pedig kilencedszer lett világbajnok 25 méteren. Elképesztő teljesítmény!News--Megaláztak egy rákos nőt a repülőtérenhttp://www.life.hu/news/20161207-a-mellrakkal-kuzdo-not-megmotoztak-a-repuloteren.htmlA repülőtér ellenőrző pontján csúnyán megalázták a beteg asszonyt. News--15 éves fiút erőszakoltak meg migránsokhttp://www.life.hu/news/20161207-5-afgan-menekult-eroszakolt-meg-egy-15-eves-fiut.html5 afgán fiú erőszakolta meg hatodik társukat egy erdőben. News--Lezuhant egy utasszállító gép http://www.life.hu/news/20161207-lezuhant-utasszallito-a-pakistan-international-airlines-egy-belfoldi-jarata-legalabb-40-emberrel.htmlLezuhant a Pakistan International Airlines egy belföldi járata, melyen közel 40 ember tartózkodott - közölte szerdán a csitráli térség ügyeletes hatósága. News--Az anya törvényesen házasodhat össze mostohalányávalhttp://www.life.hu/news/20161207-az-argentin-no-torvenyesen-veheti-felesegul-a-mostohalanyat.htmlA 33 éves nő és 32 éves mostohalánya engedélyt kaptak az argentin bíróságtól, hogy összeházasodjanak. NewsThinkstockMegerőszakolta majd megölte egy menekült az úniós tisztviselő lányáthttp://www.life.hu/news/20161207-afgan-menekult-olt-meg-egy-fiatal-nemet-lanyt.htmlEgy 17 éves migráns erőszakolta meg, majd végezte ki a német lányt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.