emberkereskedő nyomozás Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány napja újabb fejlemény került elő a 2007 májusában eltűnt Madeleine McCann ügyében. A rendőrség kapott egy fülest, miszerint emberrablók rabolták el a kislányt hotelszobájából. Most az is kiderült, hogy a portugál rendőrség és a Scotland Yard szoros együttműködésben dolgozik, hogy mielőbb felgöngyölítsék az ügyet.

Lassan 10 éve már, hogy nagy erőkkel keresik a Portugáliában eltűnt Madeleine McCannt. A kislányt szülei testvéreivel együtt a hotelszobában hagyták, míg ők vacsoráztak: ekkor rabolták el a gyermeket. Rengeteg pénzt és erőforrást használtak fel már eddig is Madeleine felkutatására, de mindeddig eredmények nélkül. Több mint 4 milliárd forintnak megfelelő fontot áldoztak már a kislány megtalálására, most pedig egy újabb füles miatt ismét elkezdik a nyomozást.

Madeleine McCann ügyében újra nyomoznak Forrás: Origo

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt: úgy vélik egy európai emberkerekedő banda rabolhatta el a gyermeket. Sokak szerint ez az utolsó lehetőség, hogy megtalálják Madeleine-t. Kiderült, hogy az újabb nyom nemcsak híresztelés: a Scotland Yard és a portugál rendőrök is nyomoznak. Egy magas rangú lisszaboni tiszt a névtelenségének meghagyása mellett nyilatkozott. "Formálisan két külön nyomozás folyik, amelyek függetlenek egymástól, de a két csapat között gyakori kapcsolat van" - mondta az illető a The Sunnak.

Hosszú Katinka újabb aranyérmével történelmet írt az úszó-világbajnokságonhttp://www.life.hu/news/20161208-hosszu-katinka-uszono-ujabb-aranyermevel-tortenelmet-irt-a-vilagbajnoksagon.htmlKatinka elképesztő! A kanadai rövidpályás úszó-világbajnokságon mindkét szerdai döntőjét megnyerte, vagyis két versenynap után három aranyéremmel és egy ezüsttel áll. Ráadásul idén harmadszor, összessítettben pedig kilencedszer lett világbajnok 25 méteren. Elképesztő teljesítmény!News--Megaláztak egy rákos nőt a repülőtérenhttp://www.life.hu/news/20161207-a-mellrakkal-kuzdo-not-megmotoztak-a-repuloteren.htmlA repülőtér ellenőrző pontján csúnyán megalázták a beteg asszonyt. News--15 éves fiút erőszakoltak meg migránsokhttp://www.life.hu/news/20161207-5-afgan-menekult-eroszakolt-meg-egy-15-eves-fiut.html5 afgán fiú erőszakolta meg hatodik társukat egy erdőben. News--Lezuhant egy utasszállító gép http://www.life.hu/news/20161207-lezuhant-utasszallito-a-pakistan-international-airlines-egy-belfoldi-jarata-legalabb-40-emberrel.htmlLezuhant a Pakistan International Airlines egy belföldi járata, melyen közel 40 ember tartózkodott - közölte szerdán a csitráli térség ügyeletes hatósága. News--Az anya törvényesen házasodhat össze mostohalányávalhttp://www.life.hu/news/20161207-az-argentin-no-torvenyesen-veheti-felesegul-a-mostohalanyat.htmlA 33 éves nő és 32 éves mostohalánya engedélyt kaptak az argentin bíróságtól, hogy összeházasodjanak. NewsThinkstockMegerőszakolta majd megölte egy menekült az úniós tisztviselő lányáthttp://www.life.hu/news/20161207-afgan-menekult-olt-meg-egy-fiatal-nemet-lanyt.htmlEgy 17 éves migráns erőszakolta meg, majd végezte ki a német lányt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.