Megvan a kisfiú, aki a szívszorító levelet írta: azóta rengetegen támadják

Forrás: Thinkstock -
Alex támadás levél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ország kereste a kis Alexet, akinek levele futótűzszerűen terjedt az interneten. Szívszorító sorokban írta le karácsonyi kívánságait, és ismeretlenül is sok támadás érte. Pedig a kisfiú létezik, a levele pedig az utolsó sorig igaz. Rengeteg segítség érkezik azóta a családhoz, de annál is többen bántják őket!

"Ha én kérhetnék, azt kérném, hogy karácsonykor is legyen otthon meleg" - írta a többi között a kis Alex, akinek levele hihetetlenül gyorsan terjedt el az interneten. A szívszorító sorok sokakat megérintettek, de rengetegen bántották is a levél íróját, pedig nem is ismerik. A legtöbb kommentelő állította, hogy a levél kamu, és az egész történet, pedig Alex létezik, és sajnos minden, amit leírt igaz!

Rengeteg támadás éri Alexet, mióta levele nyilvánosságra került - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Erről a család egyik barátja beszélt reggel Sebestyén Balázséknak, hozzátéve, hogy sem Alex és édesanyja nem akar nyilatkozni, mert félnek. Ez pedig nem is csoda, látva, milyen indulatokat okozott egyes emberekben egy nélkülöző kisfiú levele!

Az ismerős leszögezte, hogy valóban nem élnek jó körülmények között, de az anya akkor sem állna kamera elé. Természetesen segítséget is kapnak, de az örömük sajnos nem lehet teljes. A kisfiú azóta magába fordult, és az anyuka is nagyon fél a támadásoktól. A kisgyereket Balázsékon kívül Kazsa Tibi is megtalálta, és megfogadta, hogy ő is segít a családon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.