Gyurta Dániel is odaszúrt az úszószövetségnek

úszás úszó vb Gyurta Dániel Windsor Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csitulnak a kedélyek a kanadai Windsorban. Korábban Hosszú Katinka miatt adott ki közleményt az úszószövetség, miszerint az úszónő szándékosan nem indult el a női váltó előfutamában. Nem sokkal később Gyurta Dániel is üzent.

"CSAKAZÉRTIS
Testvérem bebizonyította, hogy egy napon 2 számban is be lehet kerülni vb-döntőbe! 400 vegyesen az 5.(!) legjobb idővel, 1500 gyorson 8. helyen jutott a fináléba Windsorban. Testvéri büszkeséggel teli a szívem" - írta ki közösségi oldalára Dani, válaszul arra, hogy korábban összetűzésbe került a szövetségi kapitánnyal.

A Hosszú Katinkát és Shane Tusupot is kikezdő Hargitay András ugyanis az időeredmények ellenére 400 méter vegyesen Dani öccse, Gyurta Gergely helyett Bernek Péternek akart lehetőséget adni. Mondván az olimpiai bajnok úszó öccse jobban teljesít, ha egy nap csak egy számra kell koncentrálnia.

Gyurta Gergely Forrás: AFP/ATTILA KISBENEDEK/Attila Kisbenedek

Úgy tudni, végül Hargitay engedett, és mindkét számban Gyurta Gergely indulhatott, aki bizonyított is.

400 méter vegyesen 5. legjobb idővel, 1500 gyorson pedig nyolcadikként jutott be a vb-döntőbe Windsorban.

Alakul a botrány! Ismét beleszállt Hosszú Katinkába az úszószövetséghttp://www.life.hu/news/20161210-hosszu-katinka-nem-indul-a-noi-valto-elofutamaba-kesely-ajna-helyett.htmlÚjabb botrány van kialakulóban! Facebook-közleményük alapján gyanítható, hogy az úszószövetség ismét beleszáll Hosszú Katinkába. Úgy vélik, az úszónő szándékosan nem ugrott be a női váltó előfutamába Késely Ajna helyett. News--Hosszú Katinka és a windsori aranyeső képekbenhttp://www.life.hu/news/20161210-hosszu-katinka-uszono-es-a-windsori-vilagbajnoksagi-aranyeso-kepekben.htmlHa jól számoljuk, Hosszú Katinka már öt aranynál jár a windsori rövid pályás úszó-vb-n. Szombaton még két számban indul, szóval még gyarapodhat a gyűjtemény. És szerencsére az úszónő mindent dokumentál is Instagram-oldalán.News--Hosszú Katinka újabb aranyérmével történelmet írt az úszó-világbajnokságonhttp://www.life.hu/news/20161208-hosszu-katinka-uszono-ujabb-aranyermevel-tortenelmet-irt-a-vilagbajnoksagon.htmlKatinka elképesztő! A kanadai rövidpályás úszó-világbajnokságon mindkét szerdai döntőjét megnyerte, vagyis két versenynap után három aranyéremmel és egy ezüsttel áll. Ráadásul idén harmadszor, összessítettben pedig kilencedszer lett világbajnok 25 méteren. Elképesztő teljesítmény!News--Hosszú Katinka 400 méter vegyesen ismét aranyérmet nyert a világbajnokságonhttp://www.life.hu/news/20161207-hosszu-katinka-400-meter-vegyesen-ismet-vilagbajnok-lett.htmlHosszú Katinkát megint csak a távolból láthatták versenytársai 400 méter vegyesen, nagyjából fél medencére volt a többiektől. Hatalmas előnnyel szerezte meg újabb aranyérmét ebben a számban, de nem ő az egyedüli, aki jól teljesített. A 24 éves Bernek Péter bornzérmet nyert. News--Michael Phelps szerint Hosszú Katinka lenyűgöző sportoló http://www.life.hu/news/20161206-hosszu-katinka-egy-lenyugozo-sportolo-michael-phelps-kendozetlen-velemenye.htmlAz év úszójának választott amerikai sportember a windsori rövidpályás világbajnokság helyszínén rendezett gála után nyilatkozott az M4 Sportnak a magyar lány munkájáról. NewsAFPHosszú Katinka lett az év úszójahttp://www.life.hu/news/20161205-hosszu-katinka-az-ev-uszoja-csodas-dijjal-gazdagodott-a-magyar-sportolo.htmlA magyar sportoló egymás után harmadszor, Michael Phelps 2012 után másodszor lett az év úszója - a trófeákat a windsori Ceasars Hotel Colosseum nevű rendezvénycsarnokában adták át. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.