65 kapszula drogot nyelt le a magyar férfi

Forrás: Police.hu -
kokain nyomozás drogcsempészés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazoltatás közben bukott le a férfi, kinek táskájából nagy mennyiségű kokain került elő. A rendőrök őt is, és a társát is letartóztatták, a nyomozás zajlik. 

Sz.Tamás december 10-én érkezett Hollandiából 3000 adag kokain társaságában, melyet kis kapszulákba porciózott, majd lenyelte őket. Budapestre érve egy belvárosi szálló szobájában töltötte az éjszakát, majd másnap reggel korán távozott a helyszínről.

Drogcsempészeket fogtak el Budapest belvárosában Forrás: Police.hu

A nyomozók azonban még reggel, a VII., Erzsébet körút és Dohány utca kereszteződésénél igazoltatták, majd átkutatták a ruházatát és a táskáját is. Ekkor bukkantak rá 61 kapszulára, melynek mindegyikében 12 gramm kokain volt. A 40 éves férfi elárulta, hogy még 4 db a szervezetében van, ezért kórházba szállították, hogy eltávolítsák az utolsó szemeket is.

Miután a csempészt lekapcsolták, a nigériai származású megbízója is rendőrkézre került. Őt szintén még aznap délelőtt, Budapesten a VIII.kerületben fogták el. Mindkettejüket letartóztatták, és nyomozást indítottak ellenük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.