Megtalálták az 5 éve eltűnt tinit

Forrás: FBI -
tini eltűnt bujkálás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
1000 km-rel távolabb találták meg a lányt, aki 5 évvel ezelőtt rejtélyes körülmények között tűnt el. 

Rachel Natacha Owensnek 2011 májusában veszett nyoma. Az Észak-Karolinában élő lányról összesen annyit tudtak, hogy iskolából hazafelé menet egy idegen gépjárműbe szállt be, ezután pedig senki nem látta.

A 15 éves lánnyal már többször előfordult, hogy hosszabb-rövidebb időre eltünedezett, de ilyen sokáig még soha nem maradt távol, érezhetően másról lehetett szó. A rendőrség végül az FBI-hoz fordult segítségért, akik nemzetközi keresést indítottak a lány után, még Mexikóban is kutattak utána – írta meg a Daily Mail.

Az FBI a nyomára bukkant a csavargó lánynak Forrás: FBI

A család már kezdett lassacskán beletörődni, hogy sosem látják viszont gyermeküket, amikor az FBI a nyomára bukkant. Egykori otthonától 1000 km-re, Columbusban élt, álnéven.

Sötét színű haját szőkére festette, és a születési adatait is megváltoztatta, nehogy rátaláljanak. Utólag kiderült, hogy

Rachel szándékosan akart távol maradni családjától,

az okok még tisztázatlanok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.