Elhunyt Alan Thicke színész, zeneszerző

Forrás: AFP/Tommaso Boddi -
Alan Thicke halál szívroham News
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívrohamban elhunyt Alan Thicke kanadai tévészínész, producer, zeneszerző és énekes. Ő volt a híres R&B előadó, Robin Thicke édesapja. 

Thicke 1947-ben született, már egészen fiatalon színészkedett, az utóbbi években pedig olyan tévésorozatokban játszott, mint a Szerelemhajó, az Egy rém rendes család, a Végtelen határok, a Hetedik mennyország, az Életem értelmei, a Joey, a Míg a halál el nem választ, a Gazdagok és szépek, a Benne vagyok a bandában, az Így jártam anyátokkal és az Apa, fia, unokája.

Alan Thicke Forrás: AFP/Tommaso Boddi

Komponistaként is aktív volt, és énekesként is dolgozott számos sorozatban és showműsorban is. A Dokik, az Agymenők, és a The Tonight Show Starring Jimmy Fallon néhány részében is megmutatta tehetségét. Van egy Golden Globe jelölése is: az 1988-ban a Growing Pains-ben nyújtott alakításáért.

Alan Thicke-t szívroham vitte el, a rajongók és barátok mellett felesége és három gyermeke gyászolja a férfit.

Kiderült, lesz-e fehér Karácsonyunk az idénhttp://www.life.hu/news/20161214-kiderult-lesz-e-feher-karacsony.htmlJó ideje nem volt részünk olyan karácsonyban, amikor vastagon borította volna a puha, fehér hótakaró a tájat, varázslatossá téve ezzel az amúgy is meghitt ünnepeket. Sokan reménykednek abban, hogy talán idén részünk lehet ebben az élményben, és aki félig teli pohár típus, annak jó hírekkel szolgálhatunk: lehet bizakodni! News--Hihetetlen! Most a 3-as metró füstölthttp://www.life.hu/news/20161213-fustot-eszleltek-a-harmas-metron-a-deak-ferenc-teri-allomason.htmlA minap arról írtunk, hogy úgy kellett kimenekíteni az utasokat a füstölő négyes metróról, később pedig arról számoltunk be, hogy a kettes metró vonalán ütközött össze két szerelvény, többen meg is sérültek. Nos, most - és nem először - a hármas metrón akadt egy kis zűr: füstölt. NewsIszlám szexrabszolgaságból szabadult el 2 nőhttp://www.life.hu/news/20161213-iszlam-rabszolgasagbol-tert-vissza-ket-no.htmlAz emberi jogok világnapján díjazták Lamiyát és Nadiát, a két fiatalt, akik megmenekültek az Iszlám Állam rabszolgaságából. News--Így viselkedj Luca napján, ha jót akarsz magadnakhttp://www.life.hu/news/20161213-luca-napi-nepi-hagyomanyok-es-szabalyok.htmlVan aki babonás, van aki nem. Sokan hisznek a népi hagyományokban, és legalább annyian tartják butaságnak. Ám akármiben is hiszünk, érdekes lehet elolvasni, hogy a régi hiedelmek szerint például mi vonatkozik Luca napjára. News--Farkasordító hideg és nyálkás idő: nem kényeztet minket az időjáráshttp://www.life.hu/news/20161213-hideg-ido-es-csapadek-is-lesz-a-kovetkezo-napokban.htmlBár többnyire felhőtlen idő lesz, a napsütés becsapós lehet. A sugarak ellenére bizony zimankós idő lesz, a frontérzékenyeknek pedig nem árt vigyázni. News--Tippi, a kislány, aki igazi Maugliként nőtt felhttp://www.life.hu/news/20161213-igazi-mauglikent-nott-fel-tippi.htmlAz igazi Maugliként nőhetett fel az a kislány, aki vadon élő állatokkal köthetett barátságot. Kígyók, békák, elefántok, vagy leopárdok: neki mind a játszótársai voltak. Tippi félelem nélkül kalandozott az állatok mellett, hála a fotós szüleinek. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.