A hűtlenségért cserébe leborotválta barátnője haját

Forrás: Youtube -
borotválás haj hűtlenség megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen módon reagált a férfi, mikor megtudta barátnője hűtlenségét. Nemes egyszerűséggel leborotválta a nő haját. Videó is készült az esetről. 

A történet Brazíliában játszódik, és a helyiek szerint ilyen rituálékat a különféle bandák, drogszervezetek tagjai szoktak alkalmazni.

Sokkoló videó! Hűtlenségért cserébe leborotválták a nő haját
Képünk illusztráció Forrás: Youtube

Az egyik gengszter barátnője félrelépett, ám szerencsétlenségére lebukott a hűtlenséggel, melynek a férfi nyilvánvalóan nem örült. Bosszúból azt találta ki, hogy leborotválja a fiatal nő hosszú hajkoronáját, melyet videóra is rögzítettek. - írta meg a Metro.

A videón semmilyen ellenállást nem lehet észrevenni, a lány tűri, hogy teljesen kopaszra vágják a haját.

89 évesen elhunyt Bernard Foxhttp://www.life.hu/news/20161215-eletet-veszitette-bernard-fox.htmlKórházi körülmények között hunyt el Bernard Fox, híres színész. News--Magyar hajléktalant ölt meg egy amerikai sorozatgyilkos http://www.life.hu/news/20161215-magyar-ferfit-olt-meg-egy-amerikai-sorozatgyilkos.htmlEgy fiatal amerikai sorozatgyilkos végzett az idős magyar hajléktalannal Amerikában. NewsThinkstockForró csokoládé végzett a 2 gyermekes anyávalhttp://www.life.hu/news/20161215-meghalt-egy-no-egy-csokoladegyarban.htmlSaját munkahelyén érte a halál azt a nőt, aki belezuhant egy óriási gépbe, amely csokoládé olvadékkal dolgozott. NewsThinkstock70 évig készültek az esküvői fotókrahttp://www.life.hu/news/20161214-70-ev-hazassag-utan-eskuvoi-fotok-is-lettek.html Olyan megható képek készültek 70 évnyi házasság után, melyet nagyon riktán látni. NewsOrigoKizárta a buszból a sofőr az édesanyáthttp://www.life.hu/news/20161214-a-buszsofor-kizarta-az-edesanyat-a-196a-jaratbol.htmlNagyon megijedt a kisfiú és az édesanyja, mikor a sofőr kizárta a nőt a 196A jelzésű buszból. NewsThinkstockMegtalálták az 5 éve eltűnt tinit http://www.life.hu/news/20161214-5-eve-eltunt-egy-fiatal-tini-most-megtalaltak.html1000 km-rel távolabb találták meg a lányt, aki 5 évvel ezelőtt rejtélyes körülmények között tűnt el. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.