Lezárták a Király utcát: egy férfi robbantással fenyegetőzött

Forrás: Policecars.hu -
Király utca fenyegetés robbantás lezárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedd éjjel a rendőrség kénytelen volt lezárni a Király utcát a Káldy Gyula utca és a Deák tér között ugyanis egy 35 éves férfi robbantással fenyegetőzött. A tűzszerészek átvizsgálták az illető autóját.

Robbantással fenyegetőzött a 35 éves K. László. Kedden este, nem sokkal 10 óra előtt szállt ki az autójából a férfi, ezután kezdte el a fenyegetőzést. A közelben tartózkodó járőrök is hallották K. Lászlót és rögtön elfogták a férfit. Előállítása megtörtént, az elszámoltatása is folyamatban van.

Lezárták a Király utcát . Képünk illusztráció Forrás: Policecars.hu

A fenyegetőzés után a rendőrség lezárta a Király utcát a Káldy Gyula utca és a Deák tér között, majd a Készenléti Rendőrség tűzszerészei tüzetesen átvizsgálták K- László autóját. Szerencsére abban nem találtak semmilyen robbanóanyagot, vagy robbantásra alkalmas eszközt, így a lezárást feloldották – írja a Police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.