118 emberrel a fedélzetén eltérítettek egy repülőgépet

Forrás: Flickr -
eltérítés repülő emberek Málta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
118 emberrel a fedélzetén Máltára térítettek pénteken egy járatot. Az elkövetők a gép felrobbantásával fenyegetőznek. 

A gép már leszállt a máltai repülőtéren. A gépeltérítés tényét megerősítette Joseph Muscat máltai miniszterelnök a Twitteren közölt üzenetével. A légikalózok követelése egyelőre nem ismert, csak annyi biztos, hogy Moamer Kadhafi megdöntött líbiai vezető híveinek vallják magukat. A Times of Malta jelentése szerint csupán egy támadó van a gépen, aki azt állítja, hogy egy kézigránát van nála. A fedélzeten tartózkodók közül 111 utas, a többi a személyzet.

A legfrisebb hírek szerint a gépből már kiszálhattak az asszonyok és a gyerekek, a támadók elengeték őket. Összesen 25 ember távozhatott.

Képünk illusztráció Forrás: Flickr
Véletlenül került szabadlábra egy rabhttp://www.life.hu/news/20161223-baki-miatt-kerult-szabadlabra-egy-rab.htmlHihetetlen, de megtörténhet: véletlenül helyeztek szabadlábra egy rabot, és évekig rá sem jöttek a bakira. News--Hatalmas szőrtől szenvedett egy macska: micsoda fotó! http://www.life.hu/news/20161223-a-14-eves-macskanak-olyan-a-szorzete-mint-egy-rasztanak-foto.htmlA megdöbbentő kép láttán neked is le fog esni az állad! Hidey a jelek szerint még sosem járt kozmetikusnál. NewsOrigoTöltött káposzta egy külföldi asztalán? Ez az eredmény!http://www.life.hu/news/20161223-kulfoldiekkel-kostoltattak-magyar-eteleket-ez-lett-az-eredmeny-video.htmlHa túltesszük magunkat azon, hogy a szörnyűséges Hungary-hungry "poénnal" indítanak, egy nagyon vicces videó vár ránk. NewsOrigoElhunyt Deddie Davies, színésznőhttp://www.life.hu/news/20161222-deddie-davies-78-evesen-elhunyt.htmlDeddie Davies 2016. december 21-én távozott az élők sorából. News--Felesége lövette agyon Jakkrit Panichpatikum sportlövőthttp://www.life.hu/news/20161222-felesege-gyilkoltatta-meg-akkrit-panichpatikumot.htmlHárom évvel ezelőtt lőtték agyon a thai Jakkrit Panichpatikum sportlövőt. A gyilkosság részleteire azonban csak most derült fény: saját felesége lövette le az olimpikont. A nő halálbüntetést kapott. NewsOrigoValószínűleg megtalálták a meggyilkolt sztár, Lisa Marie Neagle holttestéthttp://www.life.hu/news/20161221-a-rendorseg-megtalalhatta-lisa-marie-neagle-holttestet.htmlValószínűleg a meggyilkolt Lisa Marie Neagle holttestét találhatta meg a rendőrség. A tévésztár a hétvégén tűnt el, maradványaira egy kertben bukkantak rá, elásva. A gyilkosság indítékáról egyelőre semmit nem tudnak. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.