Évekre börtönbe kerülhet a pedofil tanárnő: 3 kiskorúval szexelt

Forrás: Facebook/Houma Police Department -
tanárnő pedofil
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több diákjával folytatott szexuális kapcsolatot a 30 éves tanárnő, egy 12 éves fiút pedig szexuális tartalmú üzenetekkel zaklatott. A nőt letartóztatták. Mosolygott, amikor a rendőrök elfogták.

Több hónapon keresztül szexuális kapcsolatot folytatott 3 diákjával is a tanárnő, mindegyikük 15 vagy 16 éves volt. Louisianában a korhatár 17 év, így a tanárnő többször is megsértette a törvényt, mialatt a fiatalokkal szexelt.

Évekre börtönbe kerülhet a pedofil tanárnő Forrás: Facebook/Houma Police Department

A pedofil nő ráadásul az egyik 12 éves diákját is zaklatta szexuális tartalmú üzenetekkel. Több hónapig tartott a fiatalkorúak zaklatása, de Heidi Verret lebukott. Évekre rács mögé kerülhet tette miatt, de nagyon úgy tűnik, hogy a 30 éves nőt egyáltalán nem zavarja a börtön lehetősége. Rendőrségi fotóján ugyanis széles mosolyra húzta a száját, mintha nem is lenne felháborító és borzalmas az, amit elkövetett - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.