Furcsa péniszt szolgáltak fel ételként egy repülőn

Forrás: Facebook -
pénisz repülő étel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ember sajnos nem mindig azt kapja amire számít...

Sydney és Brisbane között közlekedik az a járat, ahol ez a felettébb érdekes étel került felszolgálásra. Az érdekessége abban rejlik, hogy kísértetiesen hasonlít egy óriási fekete péniszre, mintha valami fenevad nemiszerve kukucskálna ránk vissza a többi étel közül.

"Megkérdeztem a légiutas-kísérőt, hogy szerinte mégis mi ez, amit kaptam? Azt válaszolta, ez egy zöldség gyökere" - nyilatkozta az utas a News.comnak.

Furcsa péniszt szolgáltak fel ételként egy repülőn Forrás: Facebook

A kellemetlen helyzetbe került nő azt is bevallotta, hogy nem szokása az ételek fotózása, de ez annyira elképesztően nézett ki, hogy muszáj volt megörökítenie. Valószínűleg nem ez az elképzelése az ideális ételről és az ideális nemiszervről sem. A mellette ülő utastársa totálisan kiakadt a "zöldségfallosztól", és a többiek is furcsa tekintettel vizslatták a tányérja tartalmát.

Az említett repülőkre a Rockpool étterem juttatja fel az ételeket, akik azt állíjták, hogy gőzgombóc és padlizsán volt a nő tányérján, mely a félreértést okozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.