Megfojtotta magyar párját az osztrák férfi

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság párkapcsolat fojtogatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokat veszekedtek, a férfi rendszeresen ideges volt a nő miatt. Ám egy napon elege lett belőle, és egyszerűen megfojtotta. 

Ausztriában élt az a pár, kinek férfi tagja nemes egyszerűséggel megfojtotta kedvesét, majd megvárta míg a holttestért kiérkeznek a hatóságok. Az 69 éves osztrák férfi már egy ideje kapcsolatban állt a magyar nővel, ám az utóbbi időben sokat veszekedtek.

A férfi egyszerűen megfojtotta kedvesét
Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Az utolsó összeveszésük azonban már a nő életét követelte, hiszen a férfi a vallomásában elárulta: a vita hevében kezei közé fogta a nő torkát, és addig szorongatta, amíg az asszony meg nem halt. - tudta meg a Krone.at.

Ekkor áthívta az unokanővérét, mert tanácstalan volt, hogy mit is tegyen ebben a helyzetben. A rokon azonnal hívta a rendőröket, és együtt meg is várták amíg megérkeztek.

"Elegem lett belőle" - mondta egyszerűen a eisenstadti bíróságon. A tárgyalások még zajlanak, akár életfogytiglant is kaphat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.