Marad a hideg, jön a hó is

hideg havazás időjárás köd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kemény fagyra és ködre ébredtek több megyében, szerdától pedig megérkezhet a hó is. Igazi téllel indít 2017. 

Az elmúlt napokhoz hasonlóan a jövő héten is hideg, téli időre, felhőkre, és szerdától hóesésre is készülni kell - írja a Köpönyeg.hu. Az előrejelzések szerint hétfő hajnalban is ködös időre kell számítani, ónos szitálás is lehet. Hétfő reggel kemény fagy várható -12, -4 fokig is lehűlhet a levegő.

Forrás: MTI/Varga György

Kedden, a nap első felében erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és délnyugaton elszórt gyenge hóesés is lehet. Szerdán napközben észak felől beborul az ég, és délután észak felől szórványosan várható havazás. Általában 1-5 cm-es hó hullhat az északi tájakon, délen nem látszik számottevő mennyiség. Csütörtöktől viharos szélre, futó hózáporokra kell számítani, és erős lehűlés várható. Lassan tovább csökken a felhőzet, de hózápor bárhol előfordulhat. Pénteken egész napos fagyra lehet számítani, szombaton és vasárnap erősen felhős, párás időre van kilátás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.