A Fülöp-szigeteken dolgozó magyar férfit négy golyóval végezte ki szomszédja

Forrás: Dreamstime -
Fülöp-szigetek Gyilkosság az Orient expresszen magyar petárda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilveszter este vesztette életét a Fülöp-szigeteken dolgozó magyar férfi. Szomszédja lőtte fejbe, amiért szóvá tette, hogy a hangos petárdázás nagyon zavarja őt és párját. Négy golyót kapott.

Meggyilkolta szomszédja a Fülöp-szigeteken dolgozó magyar férfit, amiért az szóvá merte tenni, hogy túl hangosak a petárdák.

Négy golyó végzett a 37 éves Dániellel szilveszter éjjelén.

Ő és párja aznap este békésen lefeküdtek, de nem tudtak aludni a szomszéd folyamatos és túlságosan zajos petárdázása miatt. A magyar férfi ezért a helyi biztonsági szolgálatot értesítette, akik ki is érkeztek és beszéltek a szomszéddal. A 42 éves Lucindo Lim megígérte, hogy felhagy a hangoskodással, de nem sokkal később meggyilkolta a magyar szomszédot. A biztonsági őr még hallotta is a sikoltozásokat, így visszasietett és elkobozta a helyi halász fegyverét. Azonban a hatóságokat nem értesítette.

Négy golyót eresztett a Fülöp-szigeteken dolgozó magyar férfiba a szomszédja Forrás: Dreamstime

A magyar Dániel holttestére párja, Réka talált rá, aki arra ébredt, hogy a férfi nincsen mellette. Ő értesítette a rendőröket, amikor a ház végében megtalálta halott szerelmét. A szomszéd megadta magát a hatóságoknak, szerinte a magyar férfi provokálta őt. Bizonyítani azonban nem tudta állítását. Arra egyelőre nincsen magyarázat, hogy a biztonsági szolgálat embere miért nem értesítette a hatóságokat, ezt vizsgálják a rendőrök valamint azt, hogy a magyar férfinak volt-e engedélye az országban tartózkodni. Dániel párjával egy éttermet vezetett a Fülöp-szigeteken, vendégeik megható üzenetekben fejezik ki részvétüket a tragédia miatt - írja a Bors.

Összeütközött egy Intercity és egy személyvonat Ceglédnélhttp://www.life.hu/news/20170102-osszeutkozott-egy-intercity-es-egy-szemelyvonat-ceglednel-tobb-serult.htmlMűszaki hiba miatt összekoccant két vonat Cegléd és Ceglédbercel között hétfő este - közölte Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője arról számolt be, hogy három embert kórházba visznek. News--Megrongálták a híres Hollywood feliratothttp://www.life.hu/news/20170102-hollywoodbol-egy-ejszaka-alatt-hollyweed-lett.htmlValaki szilveszter éjjel gondolt egyet, és úgy döntött kicsit átírja a híres Hollywood feliratot. News--Több ezer fontért vásárolt kutyáinak ruhát egy nőhttp://www.life.hu/news/20170102-a-hazi-kedvenceknek-sajat-ruhatara-is-van.htmlAz állatbarát nő annyira szereti a kutyáit, hogy mindegyiknek a saját stílusának megfelelő ruhákat vásárol. News--Talán nem is jéghegy miatt süllyedt el a Titanichttp://www.life.hu/news/20170102-uj-elmelet-szuletett-a-titanic-sullyedese-kapcsan.htmlMindannyian úgy tudjuk, hogy a híres Titanic hajó egy jégheggyel való ütközés következtében süllyedt el. Vagy ez nem is igaz? News--Változásokat hoz az újév a TV2 hírműsoraibanhttp://www.life.hu/news/20170102-valtozni-fognak-a-tv2-hirmusorainak-szerkesztoi.htmlAz újév változásokat hoz a TV2 hírműsoraiban is. Főként a szerkesztők körében lesz csere, ugyanis a Mokka eddigi főszerkesztője szülési szabadságra megy. Ezért szükséges az átszervezés. NewsOrigoKét kisgyereket gázoltak el újév napjánhttp://www.life.hu/news/20170102-gyerekeket-gazoltak-el-szilveszter-ejszaka.htmlEgy 12 és egy 11 éves gyermeket gázoltak el az úttesten, akik kézenfogva próbáltak áthaladni az út egyik oldaláról a másikra. A vizsgálat még zajlik az ügyükben. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.