Hátborzongató: Az isztambuli merényletben elhunyt lány megjósolta a saját halálát

halál terrortámadás Isztambul jóslat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő! Az isztambuli terrortámadásban elhunyt fiatal lány előre megjósolta a saját halálát, amit közösségi oldalára ki is posztolt...

Rita Chami barátaival szerette volna megünnepelni az év utolsó napját, ahogy mindenki más. Ezért érkezett Törökországba a fiatal. Sajnos az ő története, sok társával együtt tragédiába fulladt.

A fiatal lány azon a Boszporusz partján található szórakozóhelyen töltötte a szilvesztert, ahol egy terrorista kezdett öldöklésbe. A 39 halott közül Rita volt az egyik. A 26 éves lányt halálos lövés érte, és barátja kezei között halt meg.

Az utazás előtt a lány közzétett egy posztot közösségi oldalán, melyben elárulta, hogy nem túl nyugodt a törökországi utazás miatt, fél attól, hogy jelen helyzetben akár támadás áldozata is lehet. Félt a terrortámadásoktól, és ő maga is áldozatául esett... Olyan ez, mintha megérezte volna a tragédia közeledtét.

"Remélem, jól fogjuk érezni magunkat Törökországban, legrosszabb esetben meghalok egy bombatámadásban, és követem az anyukám" - írta ki Rita a közösségi oldalára.

Ő Hosszú Katinka új partnere – Közös fotót is posztolt az úszónőhttp://www.life.hu/news/20170103-hosszu-katinka-uj-partnere-dudas-daniel-fiatal-uszo.htmlDudás Dánielnek hívják azt a fiatal úszót, aki már biztosan együtt gyakorolhat Hosszú Katinkával. News--Év végéig lehet beváltatni a régi húszezreseket http://www.life.hu/news/20170103-meghosszabbitottak-a-huszezresek-bevaltasi-hataridejet.htmlTöbb időnk maradt a régi húszezreseink beváltására. News--Arany is van a világ legdrágább pizzáján - Elképesztően sok pénzbe kerülhttp://www.life.hu/news/20170103-tobb-mint-600-ezerbe-kerul-a-vilag-legdragabb-pizzaja.htmlNem is tudjuk elképzelni, hogy milyen pizzát kaphatunk 600 ezer forintért. Olyan különleges feltétek vannak rajta, amilyenekről sokan még életükben nem hallottak. News--Gábor Zsazsa özvegye váratlanul eltűnt http://www.life.hu/news/20170103-senki-nem-tudja-hova-lett-gabor-zsazsa-ozvegye.htmlGábor Zsazsa egykori férje, Frédéric Von Anhalt rejtélyes módon eltűnt. NewsOrigoÍgy néz ki egy mamut nemi szerve - Csodálkozni fogsz, mekkora!http://www.life.hu/news/20170103-egy-mamut-peniszet-talaltak-meg-egy-strandon.htmlMamut nemi szervére bukkantak sétálás közben azon a területen, ahol korábban már csontvázat is találtak. NewsOrigoLevizelték, megverték, ürülékkel etették, majd megölték a férfit http://www.life.hu/news/20170103-levizeltek-megvertek-urulekkel-etettek-a-ferfit.htmlA fiatal elkövetők elképesztő brutalitással végeztek az áldozattal, megalázó élményekben volt része, még mielőtt megölték volna. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.