A Dunába hajtott egy autó a Hajógyári-szigetnél

Forrás: MTI -
Duna baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dunába hajtott egy terepjáró Budapesten a Hajógyári-sziget északi részén szombat délelőtt, a benne ülő két ember kimászott a járműből - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. A sofőr ellen szabálysértési eljárást indított a rendőrség.

Kisdi Máté, a katasztrófavédelem szóvivője elmondta: az autót - amely szinte teljesen elmerült a vízben, csak a teteje látszott ki - a tűzoltók kihúzták a partra. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján azt írta, a terepjáró a parton haladt, amikor a víz besodorta a folyóba. Az autóban egy férfi és egy nő mellett hat kutya is volt, amelyek szintén kimenekültek a járműből. A férfit a mentők kórházba vitték, a nőt pedig a helyszínen ellátták - tették hozzá. Közölték azt is, hogy mivel az autót korábban kivonták a forgalomból, a III. kerületi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárást indított a sofőr ellen.

Tűzoltóautóban melegszik egy nő, aki a terepjáróban utazott Forrás: MTI

Rettentő hideg van - Így gondoskodj most a nehéz helyzetben élőkről!http://www.life.hu/news/20170107-a-menhely-alapitvany-szallasain-ejjel-90-szazalekos-volt-a-kihasznaltsag-vannak-meg-szabad-helyek.htmlA Menhely Alapítvány szállásain éjjel körülbelül 90 százalékos volt a kihasználtság, vannak tehát még szabad helyek, várják a rászorulókat - közölte a szervezet igazgatója az M1 aktuális csatornán szombaton.News--Elfogták a Németországban megölt magyar prostituált gyilkosáthttp://www.life.hu/news/20170107-elfogtak-a-nemetorszagban-megolt-magyar-prostitualt-feltetelezett-gyilkosat-1.htmlMagyar nyomozók fogták el pénteken Nyíregyházán egy Németországban tavaly október végén halálra szurkált magyar prostituált feltételezett gyilkosát. News--Kutyának érzi magát a nő: pórázon és szájkosárral élhttp://www.life.hu/news/20170106-porazon-es-szajkosarral-el-a-no-mert-kutyanak-erzi-magat.htmlVannak az embernek titkolt vágyai, amiket szeretne kipróbálni az életben, ám az, hogy valaki örökre kutya szeretne lenni, talán kissé bizarr. Anna mégis így érez, és boldog az életével. News--Forrnak az indulatok A Dal háza táján! Megszólalt az MTVA is az ügybenhttp://www.life.hu/news/20170106-mtva-megszolalt-indulatok-a-dalban.htmlKizárták Szabyestet A Dal című versenyből, mire az énekes a Life.hu kamerái előtt indulatosan bírálta a produkció készítőit. A csatorna most hivatalosan is állást foglalt. NewsOrigoAz anya a mobilját nyomkodta: Közben a kisfia megfulladthttp://www.life.hu/news/20170106-megfulladt-egy-4-eves-kisfiu-mig-az-anyja-a-mobiljat-nyomkodta.htmlEgy 4 éves kisfiú fulladt meg hosszadalmas küzdelmek után Kínában. Az édesanyjának nem tűnt fel a gyermek haláltusája. NewsOrigoLazán ellopott egy ritka BMW-t a budapesti szalonbólhttp://www.life.hu/news/20170106-bmw-t-lopott-a-ferfi-egy-budapesti-szalonbol.htmlFacebookon tették közzé azt a videót, amin látható, milyen könnyedén sikerült ellopnia egy ritka BMW Bike-ot egy ismeretlen férfinak. Csak besétált a budapesti szalonba, és elkerekezett a milliós bringával. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.