Csepelen órákig lógott egy véres holttest a negyedik emeletről

Forrás: Dreamstime -
öngyilkos Csepel öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Órákig lógott Csepelen az egyik negyedik emeleti lakásból egy véres holttest. A járókelők mind láthatták a borzalmas öngyilkosság részleteit.

Borzalmas öngyilkosságnak voltak szemtanúi a csepeli lakosok, órákon át lógott egy vérző holttest a negyedik emeletről. Mivel a rendőri intézkedéseket el kellett végezni, sajnos sokáig nem mozdították el a felkavaró látványt nyújtó holttestet.

Felakasztotta magát egy férfi Csepelen - Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

A férfi szörnyű módon végzett magával: felvágta az ereit, nyakon szúrta magát, csak ezután ugrott ki a negyedikről kötéllel a nyakában. A szemtanúkat valósággal sokkolta az eset, és nem értik, miért lett öngyilkos a férfi. "Egy házaspár lakik abban a lakásban, nemrég költöztek az albérletbe, van egy iskolás gyerekük is. Nem ismertük jól őket, mindenkit megdöbbentett ez a tragédia, nem tudjuk az okait. Hogy hagyhatta így ott a családját?" - mondta a Borsnak egy szemközti házban lakó úr. A lap információi szerint nem merült fel az idegenkezűség gyanúja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.