Prostitúcióra köteleztek egy 15 éves lányt Budapesten

Forrás: AFP/Martin Oeser -
prostitúció tini bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két budapesti felnőtt vett rá egy 15 éves tinit, hogy pénzért árulja a testét. Az ügy kitudódott, az elkövetők ellen vádat emeltek.

A 28 éves F. Dóra és társa, a 39 éves H. Zoltán az általuk bérelt józsefvárosi albérletben dolgoztattak egy 15 éves tinilányt. Feladata nem volt más, mint anyagi ellenszolgáltatásért cserébe szexuális örömök nyújtása a betérő vendégek számára.

Nem ússza meg a két elkövető, akik prostitúcióra bírtak rá egy 15 éves tinit
Képünk illusztráció Forrás: AFP/Martin Oeser

A fiatal lányt 2014 november vége és 2014. decemer 14- e között kényszertítették prostitúcióra. A női tettes feladata volt az internetes hirdetések kezelése, az aktuális tarifák megállapítása, illetve az ügyfelekkel való kapcsolattartás, társa pedig szintén részesült a bevételből - írta meg a Police.hu

Súlyosbító tényező, hogy az elkövetés pillanatában mindkét tettes tisztában volt azzal, hogy a lány még fiatalkorú.

Végül a fiatal lány barátai szúrták ki, hogy a tini rossz társaságba keveredett, ezért értesítették a édesanyját, aki feljelentést tett.

Nem örülhetünk sokáig az enyhülésnek: hamarosan újra dermesztő fagy leszhttp://www.life.hu/news/20170111-jon-az-enyhules-de-nem-tart-sokaig-visszater-a-dermeszto-fagy.htmlNemsokára enyhülnek a szibériai fagyok, de még messze a tél vége. A kellemesebb idő sajnos nem tart sokáig. Csak néhány napig élvezhetjük az enyhülést. News--1 milliárd forint: Ennyiért ülhetünk Erzsébet melletthttp://www.life.hu/news/20170111-a-royal-albert-hall-1-milliardert-kinal-paholyt.htmlAki megfizeti az árát, akár a királynő mellett is helyet foglalhat a Royal Albert Hall hangversenyteremben. NewsOrigoKerekesszékes örömlány hirdet a neten: Ő az egyetlen a piaconhttp://www.life.hu/news/20170111-kerekesszekes-prostitualt-no-arulja-magat-a-neten.htmlMozgássérült, kerekesszékes nő árulja bájait az interneten. Elméletileg ő az egyetlen, aki ilyen feltételek mellett foglalkozik prostitúcióval. News--Gábor Zsazsa özvegye nem kapja meg a vagyont: előbb vizsgálódnak a herceg körülhttp://www.life.hu/news/20170111-gabor-zsazsa-ozvegye-csak-a-vizsgalatok-utan-kapja-meg-a-vagyont.htmlGábor Zsazsa mesés vagyont hagyott hátra, ami egyelőre csak lóg a levegőben. Özvegye, Frédéric von Anhalt nem kapja meg csak úgy a hagyatékot, előbb több dolgot is be kell bizonyítania! NewsOrigoKiderült: Molesztáló az amerikai tornászok orvosa http://www.life.hu/news/20170110-az-amerikai-tornaszok-orvosa-molesztalas-gyanujaba-kerult.htmlBírósághoz fordult Larry Nassar néhány egykori betege, nagy bajban van a molesztáló orvos. News--Gizi néni nyílt levelet írt Vajna Timinek - Mindenki imádja az írást!http://www.life.hu/news/20170110-nyilt-levelet-irt-egy-idos-no-vajna-timinek.htmlGizi néni nem volt szégyellős, nyíltan felvállalta a közte és Vajna Timi között húzódó különbséget. Nyílt levele frappáns és rendkívül szórakoztató. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.