égési sérülés kisgyerek bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen, hogy egy nőt a saját gyermekével büntetnek. Két éves kisfiát savval öntötték le, elképesztő sérüléseket szenvedett. 

Az Indiában élő család komoly megrázkódtatásokon megy keresztül: elrabolták 2 éves gyermeküket, Aditya Raj-t, majd savval öntötték le az arcát és egy kukába dobták...

A fiú december 13-án, játék közben tűnt el, később kiderült, hogy elrabolták. Másnap egy kamionos talált rá egy kukában heverve, borzalmas sérülésekkel az arcán.

A támadást vélhetőleg egy 27 éves férfi követte el, azért, mert a kisfiú édesanyja korábban visszautasította a közeledését.

A nőnek és férjének tavaly el is kellett költözniük otthonukból, mert nem bírtak már a zaklatóval. Soni, az édesanya jelenleg 8 hónapos terhes, és a tragédia óta nem láthatta a kisfiát.

"Ő az egy szem fiam, teljesen tehetetlen vagyok. A férjem szerint nem bírnám elviselni a kisfiam arcának látványát, ezért nem találkoztam még vele" - írta meg a Metro.

A kicsi azóta is kórházban van, sok kezelés vár még rá a gyógyulásig. Sajnos mostanság sok olyan eset történt, melynek áldozatai gyerekek voltak.

Kiderült: Molesztáló az amerikai tornászok orvosa http://www.life.hu/news/20170110-az-amerikai-tornaszok-orvosa-molesztalas-gyanujaba-kerult.htmlBírósághoz fordult Larry Nassar néhány egykori betege, nagy bajban van a molesztáló orvos. News--1,5 méteres boára bukkantak egy XX. kerületi játszótérenhttp://www.life.hu/news/20170110-orias-boat-talaltak-egy-budapesti-jatszoteren.htmlEgy járókelő bukkant rá a nagyjából 1,5 méteres állatra a játszótéren. NewsOrigoCsepelen órákig lógott egy véres holttest a negyedik emeletrőlhttp://www.life.hu/news/20170110-ongyilkossag-csepelen-orakig-logott-a-holttest-a-negyedikrol.htmlÓrákig lógott Csepelen az egyik negyedik emeleti lakásból egy véres holttest. A járókelők mind láthatták a borzalmas öngyilkosság részleteit.News--Bécsi kórházban tett látogatást George Michael egy hónappal a halála előtthttp://www.life.hu/news/20170109-becsi-korhazban-tett-titkos-latogatast-george-michael-egy-honappal-a-halala-elott.htmlA popsztár magángéppel repült Bécsbe 2016 novemberében, hogy találkozzon két elismert orvossal abban a kórházban (AKH – Allgemeines Krankenhaus der Stadt Wien), ahol 6 évvel ezelőtt megmentették az életét. Michael édesapja és kedvese, Fadi Fawaz is vele utazott. Utóbbi akkor azt nyilatkozta, hogy üzleti céllal utaztak az osztrák fővárosba. News--Michael Schumacher elképesztő elismerésben részesülthttp://www.life.hu/news/20170109-elismerest-szavaztak-meg-michael-schumachernek.htmlHiába fekszik tehetetlenül már 3 éve a híres Forma-1-es pilóta, az emberek nem feledkeztek meg róla. Több mint 177 ezer szavazat alapján részesült most komoly elismerésben Michael Schumacher. NewsAFPKésőn adta le a dolgozatát: a tanár ököllel ütni kezdte http://www.life.hu/news/20170109-okollel-utotte-diakjat-a-nyiregyhazi-tanar.htmlElképesztő videó került fel az internetre, amelyen egy tanár megállás nélkül ütlegeli az egyik diákját. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.